Nill_ Kısçeleeeer sabah 6 da hastaneye gıdıcez muhtemelen 9 a dogru doğuma gırerım dua edin nolur. İkinci sezeryanım olacak ilkinde bukadar endişeli ve korkulu değildim bunda neden böyleyim bilmiyorum bi korku panik var içimde dualarınıza ihtiyacım var :(
Elfsrkn Nill_ Allah’ım yardımcın olsun bende bir hafta önce ikinci sezeryan oldum bende senin gibi hissediyordum. Çok dua et hemen olup bitiyor 🤲🤲
Yamanmomy Nill_ ilkinde nolcagını bilmedigmz için korkmuyoruzda 2. Artık basımıza gelcekleri biliyoruz😃 bende senin gibiyim valla 2. Sezaryenimi olcam dusunuyorm hep inşallah sağ sağlim doğar bebegin
1ayzaannesi Nill_ aynen bende sabah 9 da sezaryene gireceğimmm bende 37+5te girmiş olacağım. Ve bende 2. Sezaryenime gireceğimmm 🙈🙈 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi. 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Nill_ Elfsrkn ya gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş darısı basıma 3 saat sonra uyanmam gerek ben heycan korkudan hala uyuyacam 😞
Nill_ Yamanmomy evet ilki biraz zor geçti bu sefer nasıl geçer bi fikrim yok sanırım korkum ondan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun❤
1ayzaannesi Nill_ inşallahh inşallahhh sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeee 🙏🏽 sabah 6 buçukta yola çıkacağız ben asla uyuyamıyoruuuumm 🙈🙈🙈
Fundahakanb Nill_ pazartesi ben de ikinciyi oldum . Daha biliçnli Olmak daha heyecanlandırıyormuş ama iyi geçti allah yardımcınız olsun . Sonrasında dinlenmek için inşallah vaktiniz olur ve yardım edecek birileri vardır
Nill_ 1ayzaannesi bizde yoldayız şuan sabah 9 bulur bizimde doğum ah Rabbim icimize ferahlık versin cNım❤
1ayzaannesi M-Urass_Mom ya kıyamam 😍😍 ben genel olarak stresli insanımm 🙈 bir de tabi ilkinde başıma ne geleceğini bilmiyordum. Şimdi başıma gelecekleri biliyorum 🙈 bilmemek mutlulukmuş gerçekten 🤦🏽♀️😂😂