Kayrammirza Haziran Annesi olamadm.Bugun kontrole gittim 34+6 .Acil sezeryana alındm.suyu bitmiş.bn kavuştm darısı size inş
Kub7a Kayrammirza gözünüz aydın 33+4 den selamlar 🤭 Haziran annesi olucam inşAllah ikinci gebelik sen 4. Demişsin diğer üçü de sezeryan mı ve bu ameliyatın tümden mi uyudun yoksa yarıdan mı ? Nasıl geçti
1kediannesi Kayrammirza Öncelikle gözün aydın, sağlıkla büyüsün yavrun canım. Suyun nasıl geliyordu, benim beyaz renk akıntı şeklinde ıslaklık oluyor lavaboya gittiğimde suyum mu diye tedirgin oluyorum.
ZeyHus33 Kayrammirza bende dusunuyorm baglatmayi ama korkuyorm burdan çoğu normal dogumdada Kordon baglaniyor dediler ayın 31 inde randevum gidince konuscam eğer öyle bişey varsa normal olcam olmazsa Sezaryanda baglatcam
Kayrammirza 1kediannesi bnmmde o şekilde geliyordu 1 haftadr .bugn kontrole gittim suyum tamemen bitmiş
Melisdila Kayrammirza ben çamaşırımda her gittigimde lavaboda beyazlık kuru olarak görüyorum ama hssetmiyorum akıntı geldigini su bu şekildemi oluyor
Kayrammirza Melisdila bn eğilip kalktıkça oluyordu genelde bebek kanaldydı zaten su olsa çok gelirdi diye düşünmüştm ama suymuş demek hic kalmadïğına gôre
Kayrammirza Kub7a Evet digerleride sezeryandı.belden iğne yapıldı.biraz zorladı bni ama suan iyiyim kendi kendime kalkip yürüyebiliyorum bebeğimi emzirebiliyorum
Hlyamstf Kayrammirza aralarındaki yaş farkı ne kadar benim de bu 3 gebeligim buda sezaryen yine ve aralarındaki yaş farkı az kızım 4 oğlum 3 korkuyorum ameliyattan
Kayrammirza Hlyamstf 11 8 7 yaş buda yeni oldu işte .korkma gelip geçiyo bnde belden igneden cok korkuyordm.ucunda yavruma kavusmak vardi güzel düşùndm sende öyle yap.
OktaycanveAnnesi Kayrammirza 37 deyim haftaya alınacak ama tansiyondan yarına hemen alalım dediler korkuyorum ilk bebek 🥹 spinal anestezi sizinki de hayırlı olsun
Ebruebru1991 Kayrammirza ay masaAllah saglıkla buyut canım bebişini.. bende 4 .sezaryen olacagım bana umut oldun😇