sedasalman Arkadaşlar merhaba ben geçen sene 2 düşük yaşamıştım genetik test vs yaptırmıştım her şey normal protein c antijeni 151 çıkmış aralık olarak 60-150 yazıyordu. Ne demek oluyor bilen var mı ?
erikarpuz sedasalman ben de bu testlerden yaptırdım ama sonuçlarım normal olduğu için sormadım hangisi ne diye ama google da aratmıştım kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir durum yazıyordu
Ece5454 sedasalman faktör v faktör 2 vs baktırdınız mı onlar da önemli benim ona göre teşhis koyuldu direk?
sedasalman erikarpuz yok kullanmıyorum tüm test sonuçlarının çıkmasını bekledik daha doktora gözükmedim
erikarpuz sedasalman belki ilaç etki etmiştir diyecektim ama yüksek denmeyebilir bu değere endişe edilecek bir durum olacağını düşünmüyorum
sedasalman erikarpuz teşekkür ederim evet sınırdan 1 puan fazla sadece inşallah bir şey değildir. İnsan bilmeyince korkuyormuş
sedasalman erikarpuz doktoruma attım sonuçları yarın dönüş yapar heralde size de bilgi veririm tabiki
erikarpuz sedasalman hamile değilim ocakta yaptım son düşüğümü özeldeki doktor gerek görmemişti devlet araştırıyor işte
sedasalman Ece5454 bakıldı benim onlarda bir şey yok 6lı panel yapıldı iki tane heterozigot vardı ama önemsiz olanlardan
sedasalman erikarpuz en iyisi ben bilseydim ilk düşükten sonra yapardım. Şimdi en azından kafam rahat elimden geleni yaptım diyebiliyorum. Ama diğer türlü düştü mü düşecek mi diye düşünmekten insan kafayı yiyor
erikarpuz sedasalman evet ben ilkinden sonra öğrendim ama ikincide devlet doktoru sulandırıcı vermedi mesela özeldeki verdi ama çok geç kalınmıstı