Bgusta Arkadaslar 30 haftalik olduk olcaz Allah'ın izniyle. Bebegim iri. Doktor bu sekilde giderse normal zor olabilir kendini her turlu doguma hazirla demisti. Tabi ki vajinal dogum isterim. Ama sezaryen olursam sutum gelir mi gelmez mi diye kafama sorular geliyor. Sezaryen olupta bebegini emzirebilen neredeyse hic duymadim. Aranizda sezaryenden sonra hemen sutu gelen anneler var mi? Gelmedigi zaman ne yapmak gerekir tecrubelerinizi paylasir misiniz??💙
Burcu35 Bgusta benim ablam yakın zamanda oldu sezaryen sütü geliyordu ama az az sağarak çoğalttık şimdi sadece meme veriyor. Sütünün gelmediği zamanlardada çok az mama veriyorduk yeter ki sarılık olmasın diye ama baya az veriyorduk ki memeye saldırsın getirsin sütü diye. Arkadaşımda sezaryen oldu şakır şakır akıyordu sütü kişiden kişiye değişiyor bence
BilGenZge Bgusta ben varım 😀👍 herkesin aynı olmuyor canımm... damla damla da olsa geldi sonra daya Antep fıstığını gör farkı ... bombaaaa 😜
Bgusta Burcu35 tabiki degisir 😊 oyuzden sordum tecrübesi olan paylasirsa bende bilgilenirim en azindan korku olusmaz.
Bgusta Elifcik34 benim ananemde 4 kilo 4 kilo dogurmus cocuklarini olay o degil sanirim elverisliyse tabiki normal dogurtucani soyledi doktorum normal dogumu destekleyen birisi zaten 😊 oldu ki zorunlu sezeryana alindim sutum gelir mi gelmezse ne yapmam gerekir diye tecrubeli annelere danışmak istedim. 🤗
Yenianne25 Bgusta 4 gün önce epidural sezaryen oldum hemen emzirmeye başladım az da olsa geliyor Sürekli emdikçe çoğalacaktır. Aynı endişe bende de hep vardı ama çok şükür öyle olmadı 🤗
Unalbirgul Yenianne25 epidural sezaryanınız nasıl geçti? Hemen uyustunuz mu? Memnun kaldınız mı epidural sezaryandan?
busrakorayeymen Bgusta gebelik egitimindeki hemsire sezeryanin sut gelmesiyle alakasiz olmadigini soylemedi Sanirim bu da insanlar arasinda dolasan hurafelerden biri. Her turlu dogumdada bunye meselesinden kaynakli
Yenianne25 Unalbirgul kesinlikle çok memnun kaldım. İğnesi yapılırken de çok rahattı doğumda da herşeyi yaşıyor olmak çok güzeldi. Sonrasında ertesi gün sabaha kadar da ağrı kesici dozları yapıldığı için çok rahat atlattım. Sadece gaz çıkarma ve büyük tuvalete çıkma konusunu halledemediğim için onun sancısı oldu ikinci gün. Sonra müdahale edilince rahatladım. Az az ağrılar tabi ki var. O kadar olur. Süreci nasıl karşıladığın ve psikolojinle alakalı bence ağrı durumları.
Smsk92 Bgusta kuzucum sezaryende süt gelmez diye bir kaide Yok bunu topluma empoze eden yine bizleriz benim ilk doğumum da sezaryendi İnan bana şakır şakır sütüm gelmişti geçen bir arkadaşım normal Doğum yaptı ama sütü gelmedi sen kendini anneliğe hazırlıyorsun vücudunda öyle...psikolojik diye düşünüyorum sen kendini hep pozitife odakla