Susam Elifnaz bizde girmiyoruz canım doktoruma sordum sakıncası yok dedi ama yapmasan daha iyi olur tutunma zamanları şuan demişti
Gmzee Elifnaz bİz artık birlikte olmama kararı aldık 9 haftalığım ilişkiye girdikten sonra kanamam oldu benim. doktorum yasakladı ilişkiye girmeyi. Zor oluyor eşim için ama yapacak bişey yok. Önemli olan bebeğimiz .
NalanKurt Bizde korkuyoruz 2 aylığım bende Doktor sıkıntı yok demişti ama eşim inanılmaz tedirgin ve korkuyoor..
Sevdasoner Valla arkadaşım bİz girdik prezervatif kullanmadan ilişki yaşadık sonra vajinam enfeksiyon kaptı antibiyotik kullanıyorum bence girme arkadaşım risk almaya değmez,ama eşini başka türlü mutlu et başka kadınlara yönelmesin 😉
Deletedmom_879 [bilinmeyen] hamileligimi ögrendiğimden beri ilişkiye giriyoruz hiç bi sorun yaşamadık allaha şükür
Esa 4 haftalikken öğrendik 32. Haftadayim o zamandan bu zamana hic birakmadik doktorun yasak koymadıysa ve kendini rahat hissediyosan birlikte olmanızın bi sakıncası yok eşin temizliğine özen göstersin yeterli korku yapma rahat olmaya çalış. İlk öğrendiğimde doktora sorduğum sorulardan biri buydu zararı yok kendini rahat hissettiğin sürece devam edebilirsiniz demişti ve benimki çok erken haftada olduğu için bide şöyle demişti eğer ilişkiden sonra kanama olursa kendinizi suçlu hissetmeyin eğer düşük olursa bu annenin hareketlerinden ya da ilişkiden dolayı olmaz bebeğin kendisinde bişey varsa eğer bunu kendi yapar sağlıklı olduğunuz sürece devam edebilirsiniz ilişkinin zararı olmaz.
YaseminBatrk doktor ilk zamanlar yapmayın tutunma evresi demişti 10 _15gün falan yapmadık sonra çok şükür risk oluşmadı normal hayatımıza devam ediyoruz allah bağışlarsa 34 haftalığız . Korkmayın allah korur bebişlerinizi
humaninannesi61 Ben de 3 haftalıktı öğrendim. Doktorum sağlıklı gebelik dedi hayatına devam edebilirsin dedi. Çok şükür 36 haftalığız🙏🏻❣
Deletedmom_879 [bilinmeyen] bende hemen hamile kaldigim icin kaçinmadik ve bazi kadinlar iliskiden soğur bazi kadinlar istekli olurmuş galiba ben istekli olanlardanim
Dilekdefne Peki kizlar bende 35 haftaligim korunuyomusunuz. Son zmanlarda korunmak gereklimi kasilma yapiyor die duydum
Esa Dilekdefne ben bunu doktora 28. Haftadayken sormuştum korunmadan birlikte oluyoruz bunda bi sakınca olur mu diye olmaz dedi bende şimdi 32. Haftadayim başlangıçtan beri hiç korunmadik
scl Benimde düşük tehlikem yoktu ama doktorum 12-13 haftalığa kadar ilişki yasağa koydu. Şuan 17+5 haftalık olduk yasak kalktı fakat yinede temkinli oluyoruz 🙈 ama korunmasız ilişki oluyo bizimkisi nasılsa hamileyim diye enfeksiyon kaparım diye çok korkuyorum doktora sormayada çekiniyorum nolucak bakalım 🙄
Selinsevener scl ben sormadım da ilk muayenede yine doktorum söyledi herangi bir korunma yöntemi kullanmanıza gerek yok diye