Karanfill sağlık İçin yapılan bi teste para tüzüğü demek ne kadar doğru acaba
Bebeğimin sağlığının iyi olduğunu duymayı para İLE kıyaslayamam hiç bi türlü aynı şekilde eşimde o paranın ne önemi var anlamıyorum tamam az bi miktar olmaya bilir . Ama benim 2 hafta stres yaşayıp üzülmeme değecek bi para da kesinlikle değil .
Nasıl yanımda olan çocuğum değerliyse herşeyi göze almak zorundaysam , karnımda ki bebekte benim bebeğim sadece doğmadı yani onun içinde sağlığı içinde ben ve eşim herşeyi göze almak zorundayız .
Çevremde pahalıymış diyenler de oldu bu teste yani insan bi tatile gitse sevdiği bişeyi alsa hemen veriyor bu parayı da sadece bi tüp kan İçin verince mi anlamsız oluyor anlamıyorum .
Dünya da iyi yaşayıp doğru bir hayat sürüp çocuklarımı güzel yetiştiremedikten sonra ben onlara dünyayı bıraksam , biriktirsem ne anlamı var beni anlamayacak çocuğa dünyayı vermenin . Sevgimi göstermediğim önemsemediğim bir bebeği sadece çocuğum olsun diye doğurmanın bi anlamı yok .
Kusura bakmayın sadece sizin mesajına cevap olarak yazmış gibi olsamda bu tür şeyler bana çok yanlış geliyor .