Fidankoc Kizlar ben 11+6 haftalık gebeyim bebislerinize kaçıncı haftada kıyafet almaya başladınız ben şimdiden almak istiyorum 🤗
Semencivraci Fidankoc 12. Haftada battaniye corap vs seylerini aldim ben 😀 carsiya indigimde ne gorursem almaya calisiyordum 😀
Gokkusagivemucize Fidankoc zaten yaz bebeği olacak biraz daha bekle. Hele yazın ne güzel şeyler çıkar minik minik
Burcubby Fidankoc biz kıyafetten çok pahalı olanlara ağırlık verdik. Yatak, araba, kamera vs.. diğerlerini son zamanlarda bebeğin durumuna göre almayı düşünüyorum.
Ozlemsvr Fidankoc ben 5 6 aylık felan. Bende arkadaş gibi pahalı şeyleri öncelikle aldim indirimde buldukça. Acele etme indirime girdikce alırsın canım...
Edssm O haftalarda sadece hevesimi dindirmek adına bir kaç zıbın almıştım sonra daha güzelleri çoktı daha hoşlarını buldum iyi ki gaza gelip herseyini almamışım diye şükrettim😂
Nursemom Fidankoc ben 20.haftadan itibaren yavaş yavaş başladım. Hem gezip hava değişimi olsun hem alışveriş maksatıyla her hafta bişeyler aldık🤗