Eda_1234 Bekliyorum oğluşumu 39 hafta olduk kilosu 3800 diyor doktorumuz . Bekliyorum bu hafta geldi geldi yoksa kilo dördü geçecek gbi sancıım Nerdeee ?? 😮💨😮💨😮💨😒
ozkangulkilic Eda_1234 39+4 olduk 2.950 minyon ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var ama geleceği yok az önce 15 tane hurma bitirdim 🤷🏻♀️🤣
Fatma44 Eda_1234 bzimde son9gun görünüyor ama gelmeye niyeti yok.yalanci sancı gelip geciyor.cuma alttan muayene olucam belki o tetikler
Zeynooooooo Eda_1234 39+6 olduk 2gundir 2sm aciklik var sanci agri beni bitirdi ama açilmam irelilemiyor hersey yaptim fakat olmuyor açilmam ayni sanciyla bekliyorum
Eda_1234 ozkangulkilic yapmadığım şey kalmadı miğdem bulandı hurmadan . Yürümekten sırtım ikiye ayrıldı şimdiden yoruldum kilo az olsa beklemekte sıkıntı yok ama kocaman göbeğimle tombik oğlumla normal doğum şansımız git gide azalıyor gbi 🙈
Eda_1234 Nazarboncuguu en son alttan muayene oldum doktorum tam detay vermesede bu hafta gelir muhtemelen dedi kafası dönmüş durumda 2 haftadır ama kanala girmiş gbi bişey demedi 🤷🏻♀️🙈
ozkangulkilic Eda_1234 Allah bağışlasın evet sanırım biraz tombik olcak sizin ki canı sağolsun 😌🙏🏻 bende öyle artık hurmadan midem bulanıyor 🤣 bebek bı yere toplaniyor bu 10 dakikada bir olmaya başladı ama şiddetli Sanci yok regl gibi bir ağrı var sizce doğum belirtisi mi bu
Nazarboncuguu Eda_1234 Benimkide haftalar önce döndü ama kanala girmemişti son kontrolde.Kanala girmezse sezeryana dönüyormuş o yüzden merak ettim 🫣
Eda_1234 ozkangulkilic bende de aynı şekilde regl ağrısının başlangıcı gbi oluyor tam diyorum artacakmı acaba artmadan geçiyor tekrarbence başlangıcı diyebiliriz kanala girdikçe kasılmalar artar diye düşünüyorum 🐣
ozkangulkilic Eda_1234 benim 10 15 dakikada bir bebek sivrilip toplanmaya başladı 🙄😕 bilmiyorum ki ya
Cansu-11 37 haftadayım sizde de oluyor mu bilmem ama uzanıp kalkınca kasıklarda ve rahimde inanılmaz bir ağrı oluyor
Eda_1234 Cansu-11 sancılar başladığıktan sonra 1 hafta 10 gün içinde daha netleşiyor düzenli sancılar geliyor diyorlar genelde ama dediğim gbi bana evet bebek geliyor galiba dedirtecek kadar bende yaşayamadım henüz 😌
Eda_1234 Zeynooooooo hastaneye gittinizmi belki suni sancıyla desteklerler esneme hareketleri bol hurma yemek ve squat yapmak işinize yarayabilir ama yinede sancı varsa doktora gidin bence 👍🏻
Aksutilayda44 Eda_1234 38 haftalik olacam benimde adet ağrısı gibi gelip gidiyo Bebek bı yerde toplanıp sertleşiyo 5 dk falan öyle durup sonra düzeliyor ( son 14 gün )
Zeynooooooo Eda_1234 hersey yaptim ama ise yaramdi acilmam 2gundur hala 3sm aancim baya var ama malesef yurt disi hicbisey yapmiyorlar ualniz agri kesici ilac verib ugutuyorlar
ZeynepDuru17 Eda_1234 maşallah maşallah Allah’ım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin son bir cuma günü doğumum var 🥹