Zseda Sevgili anneler,anne adayları bu markanın bebek arabasi bana uygun geldi. O sebeple sizlere sorayim dedim kullanan var mı memnun musunuz ? Hangi modelini oneriyorsunuz ya da neler kullanıyorsunuz ? Doğuma 1 ay kaldi hala bebek arabasi alamadık
ttazeannee Zseda Bebek arabasını bilmiyorum ama beşiği elele den aldım çok memnun kaldım şimdilik nevresim uyku seti falan da aldım ordan baya kaliteli çıktı üste çıksın diye yazıyorum
gozdeyildirim Zseda ben 2019 yılında ranger modelini almıştım allroad ile aynıydı çok memnundum çok kaliteliydi ama pandemi sebebiyle çok az kullanbilmiştim pek keyfini çıkaramadım
Pinar10 Zseda ben kullandım. 2019 da aldım. Kızımı hala bindirsem taşır sağlam maşallah. 30 haftalık hamileyim nasipse kullanmaya devam edicem.Taşlı yollarda bile gidiyor
1prensesannesi__ Zseda bende dogum yapmadim elele mido2 aldim evde kurdum evin icinde sürdüm denedim cok hafif kullanisli daha pahalisina gerek yok bence puseti en fazla 1 sene kullancak diger parcayida belki 3 sene falan ayriyetten parçaları da cok kaliteli duruyo tekerlekleri hakimiyeti kolay tavsiye ederim
Zseda ttazeannee teşekkür ederim evet bende beşiği ve nevresimini aldim. Arabada da ne alacağım bilmiyorum. Cift yönlü plmasi önemli falan diyorlar
ttazeannee Kdg Elele madre içinde yatak hediyeli geldi yatağı ince ama zaten yenidoğanda öyle yatak kullanılması gerekiyormuş diye ekstra yatak almadım içine
gozdeyildirim Zseda şuan o model yok ama allroad modeliyle aynıydı zaten bebek arabasında en önemli nokta çift yönlü olması ona dikkat edin ben şimdi aynı markanın lula olan arabasını alacağım o baya güzel gözüküyor
ttazeannee Zseda Ben joie mirus aldım kolay açılıp kapanıyor hafif bir araba çift yönlü isterseniz bir bakın
1prensesannesi__ Zseda hafif cift yönlü cikarip iki tarafa da takılabiliyo Burda tanitim videosu var tekerleklerin kolay dönmesi kullanim kolayligi ayni videodaki gibi eve getirince fazlasiyla inceledim videodakinden farki yok bunu izleyerek fikir sahibi olabilirsin asko
Prensiminannesiyim ttazeannee bende joie mirus almak istiyorum ama çift yönlü olması iyi değil bide hantal araba diyolar bu modele sürüşü de iyi değil dediler ben özellikle çift yönlü diye bu modeli çoo istiyodum ama olumsuz yorumlar beni kararsız bıraktı
Gul45 Bende eleleden park yatak uyku seti ve bebek arabası aldım mido2 güzel geldi ürünler ama daha kullanamadık
Zeyasln Zseda plane 2 kabin boyunu kullanıyorum bebeğim için aldım ama şuan temmuzda 4 yaşına girecek oğlum için kullanıyorum çok memnunum taşıma kapasitesi uzun ömürlü