Annesinin1tanesi eylemm09 biraz fzla olmuş sanki dikkt etmenizde fayda var size kilo aldran şeyleri değil bebeğe faydalı olcak şeyler tüketmeye özen gösterin
Ays-0 eylemm09 20 haftaya kadar 5 kilo almışım doktorum çok gördü boyum 168 kilom 65 olmuş, tatlıyı karbonhidratı bıraktım sende öyle yap canım, tam buğday ekmeği ye
boraninannesi_ eylemm09 ben zayıf da hamile kalmadım :(( 71 ile fln hamile kalmıştım zaten. Hayatım boyunca hep kiloluydum daha 1-2 sene evvel yeni zayıflamıştım 🥲🥲
s_koc eylemm09 ben de 53 le kaldım şu an 67 kiloyum özellikle geceleri yemek yiyince çok zorluyor ama engel de olamadım almama yapacak bir şey yok veririm diyorum :(
eylemm09 s_koc siz kaçıncı haftadasınız ya bende geceleri çok yiyordum ama artık yemiyorum bıraktım ve sürekli dışardan yemek söylüyordum dürüm falan onlarda beni şişirdi
beyozgenery eylemm09 62 ile başladım şuan 67 kilom 26+4’deyim. Doktorum bana bile biraz yavaş ilerleyelim dedi 🥲
iremmmuyannn eylemm09 bende 23.haftadayım 52 ile kaldım 166 boyum 61 kiloyum kimseye takılma herkesin hamileliği farklı verirsin ben yediklerime dikkat ediyorum başlarda etmedim son trimestere yaklaştık daha çok almayalım ekmeğive sekeri azalt bebiş iyiyse sorun yok🩷
Gaye1402_ eylemm09 yani şimdi diyecekler ki amaaan boşver doğumdan sonra veririz diye öyle olmuyor maalesef doğumdan sonra diyet yapmak zor bi süreç hem bebekle ilgilenip hem diyet yapmak illa ki yoracak o yüzden sen yine de şimdiden önlemini al 🩷