Nagihan19 Mayıs anneleri bebeğinize ilk ay için nasıl kıyafet tercih ettiniz uzun kolumu kısa kollumu
Deletedmom308 Nagihan19 benim doğumum da mayıs başında olcak.Patikli uzun kollu tulumlardan aldım ilk haftalar için. Sonra havalar ısındıkça kolsuzlara geçerim diye düşündüm
Bebekkalpben Nagihan19 h&m den uzun kollu organik pamuk zıbınlardan aldım fiyatı da uygundu. Altına da böyle eşofman tarzı şeylerden aldım onun dışında patikli uzun kollu tulumlarım var annem hırka ördü biraz mayıs haziran başı bu tarzlarla geçer herhalde
Aysegolcuk Nagihan19 ben hem uzun kollu hem kısa kollu aliyorum yavaş yavaş almaya başladım hem H&M hemde internetten sipariş verdim
Deletedmom308 Nagihan19 her markanın da bedeni farklı oluyo.mesela ben 3 tane 3 aylık alt aldım. Hepsinin boyu birbirinden farklı.tulumlar da aynı şekilde bazısı çok küçük bazısı çok büyük. Yani bu alışveriş konusu biraz sıkıntı :)
Aysenur27 Benimde ilk haftalar bende Uzunköprü tercih ettim bizle vücut ısısı bir olmaz diye sonrası için kısaya geçeriz diye düşündüm