biranne__ Kızlar makinenin bebek programı var onu açtım da… 40 derece 800 devir ve saati de 03:28 yazıyor uygunmudue saatini biraz kısaltma yapım mı yoksa farketmez mi? Buharla yıkıyor sanırım ön yıkamalı programı ama bilemedim siz nasıl yapıyorsunuz?
mommys1 biranne__ ben kısaya atıyorum 30derece 800 devirde 28 dk da yıkıyor bebek programı cok uzun bence
amayinedeiyiilerledim biranne__ leke yoksa 30 derece 800 devir yeterli oluyor. Çok uzun geldi bana program
Zeyyno_ biranne__ Benm bebek programı 90derecede maşallahı var o yüzden normal kendim ayarliyodum ilk kızımda bundada öyle yapicam
biranne__ mommys1 hm Narin program vae oda bir saat 25 dakika ona atsam iyi olur o zaman heralde @amayinedeiyiilerledim @Ipekulas
biranne__ FATMA0334 ilk de bazılarında leke var ama bikaç eskiden kalma kıyafet vardı 30 dk çok kısa gibi geldi o yüzden bi saat 20 dakikalık en düşük programım
snowglobe biranne__ 3 saat fazla ve gereksiz. Hele normal zamanda vakit yok zaten hemen makineden çıksın da kurusın istyo insan ki bende kurutma var ona rağmen hep 30 40 dk da yıkadıı