deryaydin98 Kızlar devlet hastanesinde detaylı ultrason kaç dakika bakıyorlar ve detaylı bakıyorlar mu?
Pembesarelle2 deryaydin98 Ben bugün şehir Hastanesi’ne randevu aldım normalde özele takipliyim 20 dakika bakıyoruz dedi doktor ikiz ise bebek 40 dakika bakıyorlarmış
Alyadefne deryaydin98 ben özel takipliyim 5 bin istediler diye devlete randevu aldım devlette baktırdım 15 dk boyunca baktı tek tek ve çok güzel ilgilendi tek tek detay verdi
33caglaunlu Pembesarelle2 emirah töz Dr ona alın o çok iyi bakiyo bende ona bakdirmisdim kızımda doktorum oydu
Tugbacim34 @deryaydin98 dört kere detaylı ultrasona giren biri olarak söyleyebilirim tüm organlarını görene kadar bakıyorlar. Benimki her gitmem de yarım saate yakın baktı
deryaydin98 Tugbacim34 hangi ilde girdiniz okadar çok detaylıya girmekte bir sorun yok mu acaba birde renkli ultrason görüntüsü veriliyor mu
Bebekkk00 @Pembesarelle2 Merhabalar bende özel takipliyim ama doktorum detaylı ultrason için devlete başka bı doktora yönlendirdii özelde yapılıyor mu veya neden kendisi yapmıyor pek bilgim yok merak ettim?
Pembesarelle2 Bebekkk00 Özelde 3500-4000₺ arasında fiyatı ondan dolayı genellikle devlete yönlendiriyor doktor. Perinatoloji doktor tarafından detaylı ultrason yapılıyor normal kadın doğumcu yapmıyor
Tugbacim34 @deryaydin98 bağcılar devlet hastahanesinde girdim. Renkli yok. Benim bebek dönmedi o yüzden dört kere girmek zorunda kaldım