Okyanusolmak Kahverengi evet ya bu çok üzücü olmuş. Sezeryanda ben hemen toparlanamadim. 10 gün süründüm resmen
Kahverengi Okyanusolmak ama sezeryandan farkı sadece otururken dikkat etmen gerekiyor onun dışında bir yasak ve kısıtlama yok normal yaşantına devam edebilirsin
Dlar Okyanusolmak can acısı olarak diyim daha fazla demek istemem çünkü ben korktum sende kork istemem
GuzelMelegimm Okyanusolmak benimde 4 sene oldu. Riskleri çok diyorlar. Ne gibi riskleri var acaba. Yapabilir miyiz
Okyanusolmak GuzelMelegimm bence sezeryan doğumun daha büyük riskleri var. Ama onlardan bahsetmiyorlar. Ben Instagram’da birsezeryanhepsezeryandegildir diye bı hesabi takip ediyorum. 2 sezeryan sonrasında bile normal yapan var
GuzelMelegimm Okyanusolmak bende takip edeyim. Ssvd nin riskleri çok diyorlar ve her doktor yapmıyor. Doktoruma bi sorayım bakalım ne diyecek
Okyanusolmak GuzelMelegimm evet her doktor yapmıyor. 4 doktor gezdim. Biri ılımlı yaklaştı. Zaten yaşadığım şehirde 5 doktor var 😂
Okyanusolmak GuzelMelegimm aynı fikirdeyim 😅 inşallah yapmaz da ben de buradan tecrübemi paylaşırım 🥰