1515 Merhaba, sezeryan doğumdan sonra göbeğin kalmaması için naptınız kızlar korse taksam olur mu tavsiyeleriniz neler?
Memhulyamm 1515 dün doğum yaptım şimdi korse kullanıyorum. Doktorum önerdi hem rahmi toparlayacak hem de kanamanın olmasını sağlayacak bu şekilde daha hızlı toparlanmış oluruz
Gulsah_09 1515 canım kesinlikle.tak hem.yaran daha guzel iğleşiyor ben takmadım çok pişmanım gobegim yoktu ve zamanla kaldı 😔
Memhulyamm Aymiram_17 markasını bilmiyorum eşim medikalciden doğumun olduğu gün almıştı. Sütüm ben bastırdıkça geliyor ancak yine de vermeye çalışıyorum bebeğimin emme refleksi iyi değil maalesef
1515 @Memhulyamm Ben de doğum yapalı 21 gün oldu daha önce korseyi takmadım dikişlere zarar verir belki diye sadece göbek için mi yoksa şort gibi olan mı iyi olur bilemedim
1515 @SenAlp24 Maalesef gelmedi erken doğum oldu bebeğim hâlâ küvezde sütü sağıp biraz biriktirebildiğimi götürüyorum daha tam gelmedi iki üç saatte bir sağıyorum
1515 @Memhulyamm Nasıl korse cırtcırtlı sadece göbek için olan mı yoksa şort gibi giyilenden mi aldınız acaba
Memhulyamm 1515 aynen sadece göbek için çırt çırtlı. Rahatlatıyor beni hareket ederken en azından göbek sallanıp ağrı yapmıyor.