EmirAsafMomm Son 13 gün kaldı bizim 🧿 isterim ki erken gelsin haftası normal çünkü kavuşmak için heyecanlanıyorum aynı gün olanlar gününden evvel doğarsa haber versin birbirine 🥰🧿
YeniGelinMeselesi EmirAsafMomm son 49 gösteriyor uygulama ama sanmıyorum içimden son 35 falan gibi geçiyor normal doğum Allahın izniyle 😌😅🐣 @Selinmoon kııız sende gel bi ikimiz kaldık bu kulvarda😂😂
EmirAsafMomm Tumayy bende aynı canım çok istiyorum kavuşmayı yaa sonra dün karnımdaydın şimdi kucağımdasın demeyi 🥰
Tumayy EmirAsafMomm inşallah sağlıkla kolaylıkla gelirler ❤️ normal doğumu sancıları bekliyorsunuz demi
EmirAsafMomm Tumayy evet canım normal doğum artık bu gün den sonra sıcak suya oturmayı deneyeceğim inşallah gelir 🥰
aysegul1122 EceNaz26 benim de tam 80 gün var. Ne hissediyorsun? Sence biraz dana az kalmış olabilir mi 🥺 Bana sanki temmuz başı doğuracakmışım gibi geliyor.
Aysennn1608 naz_ar vallahi bende de var azıcık da olsa korku… Vajinal doğum bekliyorum, ilk gebeliğim bilmediğim birçok şey yaşayacağım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Selinmoon YeniGelinMeselesi Hahaha son 46 .. çok duyguluyum , çünkü az kaldı bu bedende son zamanlar ah ah 🥹
gunesinannesi__ EceNaz26 hareketlerim daha kisitlandi hamile yastığı olmadan uyuyamıyorum iyi ki o var. Onun dışında bazen gogus kafesim ağrıyor ve bebis cok hareketli.geceleri bile uykudan uyandığım oluyor bizden bu kadar sizin nasıl gidiyor