Berivanznr 34 haftaya kadar makat gelişli olan Bebeğim dönmüş bugünkü kontrolde doktorumuz söyledi sezeryan istediğim için üzüldüm şimdi normal doğuma bir engelimiz kalmadı Herhangi bir bahane arkasına sığınamam :( 34+0 Bebeğimin kilosu 2150 Gr Bebeği makat gelişli olanlar okusun😀
Zafse Berivanznr aynısını yaşamışız canım dün öğrendim bende benim fıstıkta dönmüş 🧿🤗 ama ben biraz normal doğumdan korktuğum için yine sezeryan devam edicem sürece hayırlısı ile diyeyim kalbinden nasıl geciyosa ona yönel kuzum🙏💕
Merve1414 Berivanznr 27 den beri baş aşağı gelişti 34. Haftama kadar 35. Haftada makat gelişti şimdi 36+5 im baş asaagi gelisb
Sumeyyeky Berivanznr 32. Haftadan 35. Haftaya kadar baş geliş duran kızım 36 da makat gelişe döndü doktorum 1 hafta şans verdi dönmezse sezaryene gün verelim dedi cidden doğum şeklini bebek belirliyormuş hayırlısı olsun hepimizin hakkında 🥹🥹
xhbgns Zafse Gerilme aksine sevin, ona kavuşunca her şeyi unutacaksın yeni bir hayat başlangıcın olacak. Artık kendinden çok sevdiğin, düşündüğün bir bireyle yaşamayı öğreneceksin. 🥲 Uyurken özlediğin tatlı minik bir birey 🥹
KubraE35 Bende 36+5 haftalığım makat gelişli bir parmak açıklık ve sancı ile hastaneye yatışım yapıldı dönmesini istemiyorum sezeryan olmak istiyorum
KubraE35 beyhan3678 bilmiyorum ben his etmiyorum nstede çıkıyor ben çok az krap his ediyorum bazen o kadar