Esra1999 Kızlar ben çam sakuraya gidicem kadın doğum için sizin önerdiğiniz herhangi bir doktor varmı
3_oglan_annesi Esra1999 Alper Türkoğlu demet açar Gülhan güneş elçi bu üçü var Alper bey ve Gülhan hanıma gttim ama diğerine gtmedim memnunum muanelerinden
Msydn6 Esra1999 bende orda takipliym oradaki 2. doğumum olacak 3 yıl evvelde sezaryen olmuştum en iyileri Demet Acar,Alper Türkoğlu, Süreyya Kaplan Seyhan kesinlikle tavsye ederm randevu denk getirebilirseniz ne ala
Esra1999 3_oglan_annesi bende doğum için gidim diyorum boşuna para vermek istemiyorum ya özele geçim zor olmuş zaten özele vereceğime bebeğime ihtiyaç olan şeyler alırım
3_oglan_annesi Esra1999 tabikide haklisin ama kimi memnun kimi memnun dgl gördüğüm kadarıyla soleyim doğum yapan kişiye ziyarete gttim oda temizdi çalışanlarda iyiydi kuzenime sordum doğumun nasıl geçti memnun kaldı sezaryen bu ara birde ondan önce üç hafta kalmıştı suyu bitmişti çünkü müşade altında kalmak zorundaydı yinede memnundu bakalım bnde orayı düşünüyorum
3_oglan_annesi Esra1999 yarın ve cuma sistem acilmz 16 günü aştığı için ama sabh saatlerinde erken bakın birde bu saatlerde iptal randewular cikiyo alirsinz
3_oglan_annesi Esra1999 yeni sistemden dolayı akşam saat sekizden snra iptal olan randewular cikiyo alirsinz belki deneyin bi