Selimunl EmraheydaBier bende çarşamba pazarının üst tarafondayım 😀 sultanbeyli saygı hastanesine gidiyorum
Becem EmraheydaBier ayy çok üzüldüm canım o kadar açıklığa rağmen bide neyse ki sağlıkla almışsınız bebişini kucağına 🙏
EmraheydaBier Becem tabiki en güzeli sağlıcakla bebişimi kucağıma almamdı unuttuk gitti şimdi doğum gününe hazırlanıyoruz 😇😇
EmraheydaBier Taila sanada geçmiş olsun canım eziyet ediyolar resmen bu yüzden psikolojik tedavi alıyodum resmen lohusa dönemim çok zor geçti ağlama nöbetleri falan sanada oldumu aynısı doktor zor doğum geçirdiğim için olduğunu söyledi
Haticeaydn Neslidmr bende çakmak erdeme gidiyorm acaba doktorun hangisi bende doktorumdan memnunum ama bazen bu yorumlar kafa karıştıyor
Haticeaydn SerpilDrgt24 zeynep yeşim görgün ben tesadüfen gittim ve şu ana kadar memnunum sen hangisine gidiyorsun
Aysenaz6143 Neslidmr bende kadriye şenere gidiyorum. Herkes çakmak erdeme kötü yorum yapmış. Zar zor bi doktor buldum derken kafam karıştı 🤦♀️
SerpilDrgt24 Neslidmr yasemin hanıma gidiyorum ben memnunum aslında tatlı bir bayan ama bilemedim yorumlar kafa karıştırdı
Haticeaydn Neslidmr bende zeynep yeşim görgüne gidiyorm kadriye hanmı duydum evet iyi diyorlar onun içinde allah sağ salim kucamıza almayı nasip etsin hastane için iyi şeyler denmiyor ama herşey allahtan diyorum hemde hiç biyer için denmiyor kişiye göre değişiyor
Duyguveminigi Taila bn soyak yenisehire inmeden dereyolu var o traftayim iskiden dumduz inince kimdi pki doktrunuz
Neslidmr Aysenaz6143 bende cok araştırdım soruşturdum Yasemin hanıma gittim cok memnun kalmadım snra kadriye Şener’e gidim dedim bide ona bakayım dedim suanlık iyi valla 😃
Aysenaz6143 Neslidmr bende memnun kaldım ama doğum işlerini falan konuşmadım daha . Gayet güleryüzlü anlayışlı. Devlet hastanelerinde de birşne kötü diyorlar zeynep kamilde sıra yok hiç şatım kaldım 🤷♀️ Yabancıyım zaten buralara yeniyim .
Aysenaz6143 Neslidmr aa doğuma mı 15 gününüz kaldı😊 Allah yardımcınız olsun kolaylık versin 😊ilk doğum mu
Neslidmr SerpilDrgt24 evet bende tavsiye üzerine gitmiştim ama biraz ilgisiz gördüm kendisini o yüzden değiştirdim tabi herkesin uyuşması ısınması başka oluyor Benim enerjim pek tutmadı 😊