busesssssss kızlar 33 haftalık hamileyim 72 kiloyum hangi bedeni alayım sizce ? XL alıp rahat edeyim diyorum ? Birde depend yeterli olur mu ped falan da almak gerekir mi yada sizin öneriniz varmı?
Julide92 busesssssss Selam merhaba şu an 108 kiloyum 2 hafta sonra doğumum var dün depent XL aldım Eve gelince denedim ve tam oldu hatta biraz büyük bile oldu diyebilirim Ben bir paket depend aldım 2 pakette ebebek’ten lohusa pedi aldım evde lohusa petlerini kullanırım hastanede de depenti kullanırım diye düşündüm
Lenay223 busesssssss hastane de iki üç tane veriyorlarmış depend gibi hasta bezi ben büyük boy pedlerden aldım ped sürekli değiştirilebilir daha rahat oluyormuş
yaasemin busesssssss ben depent aldım ama hiç kulanamadım hastanede hep hasta bezi koydum eve geldiğimde şiddetli kanamam olmadı pet kulandım sezeryandı doğumun nasıpse bu hamılelıgıme kaldı bakalım kulanıcakmıyım zaten üstünde kılo yazıyor kıl onuda göre alırsınız
surprizbebe busesssssss almıştım ama hiç kullanmadım gerek olmadı. Hastanede zaten gazlı bez koymuşlardı çıkınca da ped koydum çok da bi kanamam olmamıştı
busesssssss Julide92 bende doğuma kadar hadi en fazla 80 lerde olsam XL sizce büyük gelir mi? sıkmasından korkuyorum yoksa l rahat olurmu
balllkabagimm Depend çok rahat oluyor kanama fazla olursa rahat etmek açısından da iyi ben şahsen ilk zaman depend kullanıp sonra pede geçtim. Kilo tavsiyesine göre uygun oluyordu
Julide92 busesssssss XL bana şu an tam oldu karnımı sıkmıyor tam göbek deliğimin üstünde kaldı Sezeryan dikişi için ideal yani dikişe denk gelmez sen 80 kilo olacaksan Large almalısın zaten Çünkü XL üzerinde 50-56 beden arası diyor Ben şu an kıyafetlerimi 46 beden giyiyorum düşün
busesssssss Julide92 ozaman ben dediğiniz gibi L alayım aynen ondan korktum dikişlerden falan rahatsız olurmuyum diyede tamamdır sağolun
Julide92 busesssssss dediğim gibi 2 hafta sonra doğumum var 35 haftalık karnım kocaman ve rahatsız etmedi sana xl büyük gelir
Gulsah_09 busesssssss doguma 78 ile girmistim xl aldım cok rahat oldu eve gelince de 1 gün kullanip sonra normal lohusa pedine gectim kanaman azalinca dapend buyuk oluyor
Aysegul166 busesssssss merhaba bende 35 haftalık gebeyim eğitimde hemşire dependi önermediğini aöyledi çok emici olduğundan kanamanın ne durumda olduğunu anlayamazmışız bunun yerine normal pedlerden kullanıp sık değiştirmemizi tavsiye etti bende öyle yapmaya karar verdim sizede öneri olsun diye yazmak istedim tercih sizin
mervemurat16 busesssssss depend yeterli olur ben sonrasında ped kullanmışrım zaten şakır şakır kan yok ilk üç gün yoğun gibi oluyor sonra ara ara kan oluyor bazen olmuyor düzensiz oluyor.
BabyAta Ben 64 kiloyla m aldım çok rahattı s alsam bile olurdu 4 gün kullandım sonra normal pede döndüm. Hasta bezini ameliyattan çıkınca takmışlar o çok rahatsız bir şey zaten ilk ayaklanmada direk değiştirdik biz
busesssssss Bernush sıkmaz inşallah bende büyük ihtimal o aralıkarda giricem yada hadi en fazla 80 80 falan olursam L sıkar mı diye düşünüyorum XL alıp bir tane rahat rahat mı giysem diyorumda
Aysegulsrtyr busesssssss ben 1.60 boy 63 kiloyla ilkinde large kullanmıştım. Boyunuz uzunsa belki large da olabilir
surprizbebe surprizbebe benim zaten sezaryendi. Sıkça gelip değiştirdiler. İki gün yattım hastanede. Eve geldiğimde ped takmıştım zaten bir kez büyük bi parça pıhtı düşmüştü çok korkmuştum halbuki hemşire söylemiş böyle gelebileceğini ama ben dinlememişim galiba 😂