Pamugunannesi1 Kubraalara Kraf lima almıştım puseti de çift yönlü kullanabiliyorsunuz normal bebek arabası aparatını da 😌 Puseti ayrı almak zorunda değilsiniz içinde hepsi
mervemurat16 Kubraalara ben joie marka aldım benim sürüç kolu çift yönlü puseti tak çıkar yapamam diye kolu çift yön olanı aldım.Joie mirus diye geçiyor ayrıca bebek doğduğundan itibaren arabayı kullanabiliyorsunuz puset kullanmadan.Ben 1 ay pusetini kullanıp sonra hemen bebek arabasına geçtim
Cerenyagmur Biz Bagi Neo 2 bebek arabası aldık pusetini ayrı bebek arabasını ayrı aldık arabanın en büyük avantajı çift yönlü olması ve diğerleri gibi bir kilo sınırlaması olmaması.. İnternetten yorumlarına bakabilirsiniz çoğu kullanan oldukça memnun
Prensiminannesiyim mervemurat16 sürüşü nasıl acaba ters çevirince ayağınız tekerleğe çarpıyomuş rahat sürülmüyomuş diyolar doğru mu ? Bende joie mirus almak istiyorum bide katlanması taşıması zor mu ağır mı
mervemurat16 Prensiminannesiyim ağır değil katlaması pratiklik istiyor ters koldayken katlanmıyor.Tersten sürmek ilkte banada zor geliyordu ama alıştım
Prensiminannesiyim mervemurat16 malzeme kalitesi nasıl burda bazı anneler hiç güven vermiyor yazmış malzeme kalitesi için
Gulsahgunhan Kubraalara kraft sky life aldık henüz kullnmadık tabi pusetide vardı uyumlu bir şekilde bakalım umarım memnun kalırız
mervemurat16 Prensiminannesiyim bilmem ben memnunum askılık aldım arabaya bebek bakım çantamı takıyorum devrilmiyor mesela ki ağır çantam.Kitleyince yerinden harekette etmiyor araba.benim işini görüyor bebek arabasından çok fazla birşey beklemiyorum ben bebeğim güvende olsun ben bebeğimi göriyim hafif olsun bunlar bana yeterli özelliklerdi.Ekstra şeyler istesem prego marka bebek arabası alırdım