Ervaablaoluyor Kızlar yaa asırı derecede sag bacak agrık m var bacak kalca agrıo sızlıo cok kötü nedır bu yasayan varmı?
Yamanyaman Ervaablaoluyor bnde şuan sağ bacak ve belime vurdu kökten uca ağrıyo bacağım sanki adet oldum zamanlar gibi kökten uca ağrıyo
Nur_banu Ervaablaoluyor aynen benimde sol bacağım öyle ama. Daha 6 haftalık hamileyim neden olduğuna anlam veremiyorum çok erken çünkü daha 🤔
Ervaablaoluyor Bende 6 haftalık hamıleyım aynen asırı kalca sag bacak cok kötü sızlıo ben kan pıhtılasması ıgnesı kullanıyorum ondan oluröu acaba
Nur_banu Ervaablaoluyor bilmiyorum canım ama benimde akşamları çoğalıyor agrım ve 1 haftadan beri böyleyim kimi görsem masaj yapın dayanamıyorum diyorum o derece agrıyor. Ne oturabiliyorum kalçamın üstüne ne yatabiliyorum.
Kubraderiner Cocuk buyudukce eklemlerinize baski yapiyo doktorunuzla konusup magnezyum cinko destegi alabilirsiniz 💕
Milashka Ervaablaoluyor bende o sorunu yasiyorum 20 haftalik hamileyim calsiyum yetmezliyi dedi doktorum .
elifelif ben 28 haftalıkken sağ bacağım ve kalcam yuruyemiyordum uzandigimda kalkamiyodum sağ a sola donemiyordum çok kotu bi acı 😒😒😒neyseki şuan 30+5 haftalıgim geçti çok şükür 🙏🙏 gelip geçici bnce bebek büyüdüğü için diyorlar 🙆🙆
Ervaablaoluyor Busranagme cnm zaten multıvıtamın verdı demır eksıklıgım var dıye bıkmıyprum cok zor daha ben 6 haftalıgımm arkadaslar
HayriyeIlcak BusranagmeSağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşAllah Canım. İnşAllah güzel bi doğum olur. Özgür bey ve hastaneden memnun kaldığını öğrenip burdan bende normal doğum için motive olurum 😊
Candemirmom Ervaablaoluyor tatlım bendede oldu fizik tedavi verdi doktor ama başlamadan önce bi tedavi uyguladık geçti evde 2 şer saat arayla10 dkka 24 saat boyunca buz sonraki gün 24 saat yine 2 saat arayla 10 dkka dayanabilceğin kadar sıcak kalçana koy ağrıyan yere
Candemirmom Benimde 20. Haftamda oldu arkadaşlar zaten bu zamanlarda oluyomuş bebek büyüdükce bel fıtığı dedi doktor bana ama hiç basamıyordum ne adım atabiliyordum ne oturduğum yerden kalkabiliyordum. Soğuk sıcak uyguladım geçti