Aysen_atl @busrax_ Benimde adetimden 3 gün geçti testler negatif 😥 bel ağrısı,bacak ağrısı,kasık ağrısı,yorgunluk,baş dönmesi var ama testler negatif
Gmzgm busrax_ canım enfeksiyon olabilir mi acaba o da bulantı filan yapabiliyo bi de psikolojik de o belirtileri yasiyoruz bazen çok düşünmemeye çalış Allah gönlüne gore tez vakitte versin🥹
busrax_ Gmzgm iki ay önce kürtaj olmuştum ondan 30 gün sonra regl oldum. Şimdi 5 gün gecikti ümitlenmiştim😰
koomikbiranne0507 Anonimanonim yapmadım hiç belirtim yoktu öylesine yapmıştım griptim ilaç içicektim bi güzelde ilaç içtim daha sonra 1hafta çok akıntım oldu hep ped taktım adet oldum sandım sonra bidaha bi yapayım dedim ama hiç ümidim yoktu görünce çok şaşırdım anında belirmişti 2.ci çizgi çok koyu bi şekilde
Yesimdeniz busrax_ evet canım ilk yaptığımda negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar yapmıştım pozitif çıkmıştı
serapersoy_ busrax_ evet bende geçen pazar günü test yaptım negatif bu gün tekrar yapınca pozitif çıktı
serapersoy_ busrax_ evet canım geçmişti 1 hafta ama ben dün leke görünce emin oldum yerleşme lekesi diyorlar
Yesimdeniz busrax_ şöyle diyim ben 27 ekimde 6 haftalık bi düşük yaptım üstüne 1.5 ay regl olmadım erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı 1 hafta bekledim yine regl olmadım sonra tekrar yaptığımda pozitif çıktı doktora gittim 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan 28+5 haftalık hamileyim bu şekilde oldu benimki
busrax_ serapersoy_ yaa böyle olunca ümitlendim şimdi benim de beş gün geçti dün ve bugün test yaptım tek çizgi çıkıyor acaba kan mı versem
343437 busrax_ benimde aynı şekil 5 gün gecikti bugün yine test yaptım negatif cumartesiye kadar falan beklicem olmazsam kan vericem
343437 343437 çok midem yanıyordu adet belirtimde yok böyle arafta kalmak çok değişik bi duygu hayırlısı olsun 🙏
Aren8 busrax_ sabah idrar testi yaptım negatifti çok kasık ağrım olunca öğlende eşim zorla hastaneye götürdü pozitif çıkmıştı.