Sedaylmz Merhaba kızlar bu hafta 12+ 6 haftalık hamileyim bir kaç gündür bulantı kusmalarim azalacagina daha da arttı yemek yerken bile çıkarmak için kalkar oldum şu içsem bile çıkarıyorum bu saate kadar yedi kez çıkardım sizlerde böyle yasayan varmı yardımcı olursanız sevinirim 😣
Gizem_miros Sedaylmz 6+4 günlüğüm saat 3 olmuş ve hala bişey yemedim daha yeni yedim ama yemez olaydım kustum banyoya gidene kadar oğlumda çok rahattım bu hamileliğim sıkıntılı geçiyor canım senin nezmn başladı
Betulpehlivan Sedaylmz benim de ilk üc ay hic bulantı olmadı fakat suan 17 haftalıgım 16. Haftada bulantılarım olmaya basladı🤷♀️
Ayafra Sedaylmz her kokuya kuru kuru ögürmek daha kötü kizlar Allahim yardimcimiz olsun 11 haftaligim burnumu kapatarak geziyorum😔
MerveZafer Bende 9 hafta hiç bir şey hissetmedim ama 9.haftaya girer girmez başladı bulantılar baş dönmesi, yemeğin başına oturup oturup kalkıyorum aç kalmamak için ufak ufak yiip yatıyorum 😞
Gamzemmi Bende şuan 7+3teyim son bi kaçgündür bulantı ve kusmalarım var bugun gene bulantım var ama kusmam olmadı beni çokhalsiz bırakıyor bişey yiyemiyorum acaba bebehın gelişimine zararı olur mu bunun
NurDemir Canım maalesef bu durum normal.Korkutmak istemem inşallah senin böyle olmaz ama 34.haftadayım hala daha bulantılarım geçmedi 😔😔
Nur5541 Ayafra amin gerçekten çok kötü kuru öğürmeyi yaşıyorum sizi cok iyi anlıyorum şuan boğazlarım yırtılacak bi gün diye korkuyorum 🤦♀️
Selindikci35 Sedaylmz 11+4 bnmde oyle cnm..Kendi mutfagimdan tiksiniyorum.Yemekleri esim yapio bulasiklari o halledio mecburen..Bugun disardan yemek soyledik onu yedim birazcik..Belki bi yakininin yaptigi yemegi ya da bnm gibi disardan deneyebilirsin
Ayafra Nur5541 canim benim Allah yardimcimiz olsun annelik güzelligiyle birlikte zorlugunuda smdiden gosteriyor kucagimiza aldigimizda isira isira geciririz bu hallerimizin tatli intikamlarini🤗😚