Haticeburak06 Mervelibol adaçayını doğalmı aldınız sizde? Kaç yaprak koydunuz ben 3 sap koyuyorum yapraklı
Mervelibol Haticeburak06 kendimiz topladık doğal alıyorum ben baya koyuyordum yoğun içiyordum , en büyük etkiyi spor ve ilişki yaptı ama
ttazeannee Haticeburak06 Hint yağını çok duydum canım burda içtim ertesi gün doğurdum içtim akşamsı doğum yaptım yazan çoktu
Selbi777 SmyyeIremgul merhaba, merak ettim de boş yürüyüş dedikleri 1-1,5 veya 2 saat mi? Ben 8000 atıyorum yani 2saat yürüyüş oluyor ölü gibi geliyorum eve.
Eceliza3434 Kullaniciadi123 ay okadar ekzotik olamicam 😅 pilates topu ada çayı olarak bi başlicam bakalım içimden bi ses bu hafta sonu gelir gibi diyor ama ikizler burcu olsun istiyorum 😅 ama çoook bıktım hamilelikden
sedanur4004 Haticeburak06 benim bugün sancım basladı 2 cm de acılma varms pazartesi salı acil sezeryana girebilirm beklerse 25 ine kadar bekletecegz senden önce doğurucak gibiyim 😂
Haticeburak06 sedanur4004 rabbim yardımcın olsun bende şuan çok kötüyüm ilk defa yaşıyorum böyle. Dk tutmaya başladım kasıklarımada sık sık kramp girmeye başladı
Haticeburak06 Serifeeenida yok canım içmedim daha. Adaçayı kaynattım yanında ananssla hurma yedim gerçekten kramplarım başladı