Melomeltem BurcuHamza valla ben dördüncü sezaryeni olucam hala gün vermedi 37+6 Perşembe’ye gel gün verelim dedi Ozamanda 38+4 oluyorum düşün artık dördüncü sezaryen ve gün vermedi bakalım 39 haftanın kaçıncı gününe verecek
BurcuHamza Melomeltem aciliyet olmayınca çokta haftalara takılmiyorlar demekki. Allah yardımcın olsun hayırlısıyla eline ayağına kavuşturmak nasip etsin
Melomeltem BurcuHamza aminnn insallah allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelere de hayirlindogumlar nasip etsin
Zeynep34_19 Normalde 38 veya 39 haftalarda alıyoruz dedi doktorum ama benim kızımın gelişimi 1 hafta geriden geldiği için 40. haftaya gün verdi
Hasretimmm BurcuHamza hayirlisiyla insallah ben doktorum 38+4 de alsak olmazmi dedim oda illa 39 olsun gelisimi tamamlansin dis dunyaya daha kolay adapte olur dedi herhangi bi sorun yokken erken almayalim dedi Bekliyoruz benim ikinci sezeryanim
BurcuHamza Hasretimmm ne kadar tutabilirlerse tutmaya çalışıyorlar anlaşılan tabi bebeğinde gelişimine bakarak.