Booksandcats Mervkkk e bebekte görmüştüm stokta yoktu meltem smartın kendi internet sitesinden aldım kurulumunu kendimiz yaptık
E_Duha Mervkkk e bebek arasında fiyat farkı var çok basit hatta youtbede videosu var aşama aşama kurulumu cok basit bi tornavida yeterli eşimle kurduk ben tuttum o birleştirdi eşiniz vida sıkmayı biliyorsa bile yeter :))
Mervkkk E_Duha umarım başarabiliriz 😅 teşekkür ederim inşallah bebeklerimizi içinde gördüğümüz günler de gelir 🤰🫶🏻
Ballilokuum Aysegulsrtyr o sallanmiyor dimi? Bende dun gordum onu magazada hosuma gitti ama sallanmasi sartmi bilemiyorum ilk bebek?
Aysegulsrtyr Ballilokuum sallanmıyor, aslında sallananı bulduysanız daha iyi olur, 4 sene önce çok model yoktu 😊
seddackr Ben de park yatakla ahşap beşik arasında gidip geldim. Ancak park yatakta 6-7 aydan sonra alt seviyeye indirmek gerekiyormuş onda da çocuk sanki yerde yatıyor gibi oluyor, gönlüm el vermedi. Birkaç yerde de alt seviyede çocuk üşüyor diyenleri gördüm tastamam park yataktan soğudum. Anneler gününde babymall’dan iyi bir indirimle meltem smart bambino beşik aldım. Üç kademeli hem bebek büyüdükçe aşağıya indiriliyor 5 yaşına kadar kullanılıyor. Hem de 70×110 öyle dar bir yatak değil bebişim geniş geniş yatar.