Serapazraege Bebek hareketi midir yoksa damar seyirmesi falan mı baya dışardan belli şekilde hareket var ara ara duruyor bir daha başlıyor göbek deliğimin bir parmak üstünde bir yer. Asla bebek hareketidir diye iddia etmiyorum size sormak istedim 2. Gebeliğim
Aybukedemirkale Serapazraege sanmıyorum banada oluyordu ama bebek o haftalarda göbek deliginin altında oluyormuş şuan 18 +3 um daha yeni yukarı çıkmış doktorum öyle söylemişti ve hala hissetmiyorum ilk hamilelikte de geç hissedilirmiş
Hulo2105 Serapazraege 2. Gebelikte erken hissedilirmiş ama 13 daha bence erken 15 te falan anca hissedersiniz 🧸
elmaelmaelma İkinci hamilelikte ben de 12-13 hafta gibi hissettim ama sizinki bebek hareketi değildir, bebek zaten tarif ettiğiniz yerde değil bu haftalarda. O kadar büyük olmadığı için göbek deliğinin üstünde hareket hissetmeniz pek mümkün değil.
Cimenn1223 Serapazraege bebek degil cnm bagirsak haraketi 9 haftadym bende hissediyorm bebek haraketi gbi duruyor en erken 15 de hissedilir oda vücut yapisina bagli kizimi 16 haftalikken hissetmiştm
Serapazraege Cimenn1223 bende kızımı 17. Haftada hissetmiştim zaten çok ihtimalde veremedim bu haftada hissetmeye hemen size sormak istedim teşekkürler yanıtınız için😍
kardelen54 Bende 13 haftalik hamileyim bebek su an kasiklarda göbekte değil ben elimi koyup özellikle dinlediğim zaman çok hafif kıpırtı hissediyorum ama göbekte olan bağırsak hareketleridir bence
AysenurSarenur Serapazraege benimde ikinci gebeliğim bugün 13+1 olduk dün akşam sol tarafımda seyirme gibi bişey oldu bende emin olamadım ama çoğu zaman kendime gazdır gaz diyorum😂
poyrazin_annesi28 Serapazraege Bebek daha kasik bölgesinde bu haftalarda. Çok küçük zaten mümkün değil 😊 Ama evet rahim büyüyorya damarlar seyiriyordur. Bende de çok olurdu
555eeee67 Serapazraege canm ola bilir benimde 2 ci gebeliğim 14 haftada başladi oğlum haraket etmeye manşallah şimdi 32 ye giridk durmuyo yerinde😁♥️🥰🥰