busraaa10 Merhaba anneler 🌸 37 den sonra hareket azalması yaşayan var mı acaba ? 2 kere gün içerisinde hiç hissetmedim doktoruma gittim normal çıktı herşey dün gece yine acile gittim nts hersey yine normal çıktı ama sebebini bilemiyorum 38+2 olduk bugün 🥲
Nesli46 busraaa10 doğum kanalına girmeye başlayınca daha az hareket ediyorlarmış canım kanaldamı bebiş
Fatmac busraaa10 36+3 üz benim de hareketleri azaldı. Hareket ederse de sancı giriyor. Kasılıp kendini topluyor.
busraaa10 Nesli46 yani doktorum öyle bişey söylememişti bugün yine gitcem bakalım ne diyecek ama artık riske atmak istemez diye düşünüyorum 🥲
Nesli46 busraaa10 büyük ihtimal o zaman doğum kanalına giriyordur yada girmiştir ondan hareket az hissedersin yada hissetmezsin genelde kasılma şeklinde hareket ederler kanaldayken😇
busraaa10 ZeynepDuru17 bana da öyle dedi doktorum ama bizimkisi tembel heralde yani hiç yok denilecek kadar az bi kaç keredir hergün değil ama gün günü tutmuyor
Tumayy Merhaba benim de 38+0 bugün. Ortalama 2 haftadır ben de azalma hissediyorum. Acile gittim her şey normal çıkıyor hareketleri var diyor doktor. Ama biz artık eskisi gibi hissedemiyormuşuz
busraaa10 Tumayy bende öyleyim canım artık varya sürekli bişey yiyip sola yatmaktan uyuyakalıyorum 😂😂
busraaa10 Tumayy benimde öyle herşey normal çıkıyor ama bilemedim yani doktorumda artık riske atmayalım dedi sezaryen günü verdi bize 🥲🌸
Nazlikaya19 1 saatte 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş takip edin dilerseniz doktorunuza danışın, sağlıkla gelsin bebiş 🥰
ZeynepDuru17 busraaa10 olabilir korkmayın günduz zaten uyuyorlar biz hareketli olduğumuz için bişey olmaz Allah’ın izniyle
OktaycanveAnnesi busraaa10 benimde bugün neredeyse hiç yok korkuyorum ama normal galiba 36 bitmek üzere benimde🥲