sacmalamakizim Yildiz52 Henüz erken olabilir canım, çünkü haftası çok küçük kimse kesin hüküm veremez bence, biraz daha bekleyin başka bir doktora görünün bence, inşallah sağlıklıdır. 🤍
Yildiz52 sacmalamakizim hangi yazdığıma cevap verdiniz bilmiyorum ama geç döllenme olmuş bugün tekrar gözüktüm kesem düzelmiş yuvarlak olmuş haftaya perşembe tekrar gidicem 5+5 milim dahaca
emel16 Yildiz52 normalde 6. Haftada faşan giderdim ama hafif kasık ağrılarım be yine çok hafif lekelenmeler olduğuniçin beklemek istemedim. Dün zaten daha çok erkem dedi doktor ona da söyledim aslında geç gelecektim ama bu sebeple beklemek istemedim diye. Karından ultrason işe gözükmedi kese. Keseyi görelim rahatlayalım dedi. Alttan bakma istedi ben istemeyince tekrar kan alıp betaya baktı güzel artmıştı. Cuma günü gel tekrar dedi görür müyüz dedim görürüz dedi. İnşAllah görürüz bende keseyi görene kadar rahatlamayacağım ah annelik:) çok heyecanlıyım :)
Yildiz52 emel16 bende senin gibi heyecanlıyım ilk gebeliğimdi düşük yaptım malesef ki bu ikinci çocuğum yok yani ondan daha fazla meraklıyız sanırım ☺️🥰
sacmalamakizim Yildiz52 Diğer yorumları sonradan okudum, ben ilk yazdığınız yazıya istinaden yazdım. Sevindim sizin adınıza, inşallah sağlıkla ilerler. 😌
emel16 Yildiz52 hayırla sağlıkla gelsinler inşAllah ya on tane de olsa farketmiyor merak ediliyo ya 😁
Yildiz52 sacmalamakizim inşallah canım farkettim doktor düşük olacak falan diye yazmıştım onları geçen hafta duydum ve bende küçük olduğu için umut etmeyi seçmiştim çok şükür yolunda bakalım☺️
Yildiz52 emel16 orası da doğru kesinlikle her gebelik yeni bir heyecan sanırım ☺️inşallah sağlıkla gelirler hepimizin ki tek duam o
qusel Cimenn1223 ya anliyorumda öyle bir kural yok 4+3 te gördüm mesela kesemide yolk saç kesemide . ama zaten bu post sahibi için konuşuyoruz ya! Demem o ki genelleme yapmaya gerek yok. Gorunebiliyor kaldiki kesesi var yolk yok.neyse ben ne diyorum siz ne diyorsunuz iyi günler size
Yildiz52 qusel evet benim için söylüyorsunuz bunu diyen doktor bana bu kese düzelmezde demişti açıkçası yolk saçı sanki göremedim seçemedim dedi ama bugün kesinleşti 5+5 im geçen hafta cuma demişlerdi onu bana ve bu doktorum herhangi bir sıkıntı görmedi sadece progestanına devam et dedi onuda en başında bir düşüğüm olduğu için öncesinde vermişti ve devlet hastanesine gidiyorum Şuan ben daha önce düşük yaptığım doktorum bugün cihazına baktığımda çok eski yani yeni değil o yüzden bunlar normal diyorum ben öncekinde de 6+3 de gördüm ikisini de onda da öncesinde alttan muayenem de sadece kese görünmüştü içi boştu ben umutlu olmayı tercih ediyorum bence çok küçükken hemen karar verilmemeli bana diğer doktor progestanı bırakmasan da bence gidene kadar doktora kanaman başlar bu keseyle dedi ama olmadı yani rabbim büyük ben 6-7 haftaları beklerim sorun değil
Ravza11 qusel siz görmüş olabilirsiniz ama herkesin ki bir değil sonuçta kimisi 6.haftasinda görür bebeğini kimisi daha geç kimisi daha erken değişir yani
qusel Yildiz52 herşeyin yolunda olmasına gerçekten çok sevindjm. Bend oku diyorum gözükmez diye genelleme yaomamak lazim illa gözükmez dememek lazim
Cimenn1223 Yasmin444 Allahın izniyle duyarsın kuzum hersey yolundayda bebegini de görürsün🥰❤ beklemek en iyisi
Cimenn1223 Yildiz52 evt çok erken henüz bir teşhis konulmasi icin bu yüzden erken gidilmesine karşıyım bu tarz olumsuzluklar insanin kafasni karıştırıyor 1 haftan zehir oldu sana ne kdr geç o kdr iyi
Yildiz52 Cimenn1223 evet ya ama hep bir umut vardı içimde bu sefer çok şükür ki iyi geçti bakalım 10 gün sonra nasıl olacak bundan sonra rahat bir şekilde takmadan keyfini çıkarmaya bakıcam inan ben bir yandan da atanmaya çalışıyorum KPSS çalışıyorum ona odaklanıcam daha çok 🤣
Cimenn1223 Yildiz52 cok iyi anliyorm bende boş gebelik geçirdm ilk gebeliğimdi bana da o 1 hafta zehir gbi geldi sürekli agliyordm cok iyi anliyorm o yüzden erken diye diretiyorm