Kivircikkuala Kızlar merhaba gebelik testi henüz elime ulaşmadı trendyoldan sipariş vermiştim 😒 Elimde LH testi vardı onu yaptım ..
sutlukahve_ Mozi1605 ovulasyon testi bu gebelik değil benim de gecikmenin 3.gunu göğüs hassasiyetim var dün regl olacak gibi hissettim gelen giden yok açıkçası umudum yok bende bunun gibi elimde test yoktu lh yaptım bu testten bi tık daha koyu çıktı öyle olunca hepten umudu kestim Kivircikkuala
Mozi1605 Yaa canım hayırlı uğurlu olsun benimde bugün 4. Günüm ama hiç belirtimde yok çatlıcam meraktan senin belirtin oldumu?
sutlukahve_ Kivircikkuala evet ovulasyon bende senin gibi elimde yoktu denedim koyu çıkarmı diye ama böyle çıktı sanırım negatif
sutlukahve_ Kivircikkuala belirtin varmi bende bu testi adet günümde yaptım bugün gecikmenin 3. Günü biraz daha bekliycem olmazsa test yaparım
sutlukahve_ Kivircikkuala ya bende de göğüs hassasiyeti var dünde regl olacakmış gibi oldum başka da bisey yok ama negatif bu ay bence öyle hissediyorum
sutlukahve_ Hilal1407 ya bende pcos var düzensizlik oluyor o yüzden umudum yok bikac gün daha bekleyip test yapcam varsa çıkar heralde