Ozlem23MZS Arkadaşlar detayli ultrasyonda 18+4 gunluk iken riskli gebelik tanisi kondu bobreklerin biri 4,4 diğeri 5,3 genişligindeydi karindan sivi alinmasini teklif ettiler red ettim. Boyle durumu yasayip fetal dna yaptiran varmi?
Epifizbezi Ozlem23MZS böbrek genişlemesi doğduktan sonra düzeliyor içim rahat etmez diyorsanız yaptırın ama yaptırınca ne yapacaksınız önceden mi öğrenmek istiyorsunuz
busraertan11 Ozlem23MZS benimde bebeğimin bir böbreğinin diğerinden geniş olduğunu erkek bebeklerde bu durumun sık sık göründüğünü doğumdan sonra kendiliğinden geçebileceğini söylediler korkma bence canım eğer bebeğin erkekse
Yigit_Yagiz_Moms Ozlem23MZS Bunlar down sendromu belirtileri. Eğer içim rahat etsin hamileliğim bu psikolojiyle geçmesin diyorsanız mutlaka fetal dna yaptırın derim
Ozlem23MZS Epifizbezi tabiikide bisey yapamam Gelen RABBİMden ama bilmek istiyor insan. Belirsizlik mahvediyor insani😓
Ozlem23MZS busraertan11 evet erkek bebek ama kalptede parlaklik olunca down sendromluluk belirtisi oluyormus. Dua edin bana lutfen
alminahuda-2506 Dilekguclu yapabileceğim bir şey yok ne geldiyse Allah’tan ama burdaki yorumlarda böbrekte ki genişlik geçiyor demişler
Kiwitoveannesi Ozlem23MZS bobrekteki genişleme düzeliyor benim oglumdada vardı 5 gün sonra iki aylık olucaz dogunda 3 gün kontrolüne gittik böbreklerin bakıldı normal haline dönmüştü 3 günde
Dilekguclu alminahuda-2506 şimdi doktordan çıktım. Doktorum sendrom falan yok dedi burun kemiği herşeyi düzgün olduğunu böbrek genişlemesi olabileceğini takip edilmesi gerektiğini söyledi sadece