Pamiramsi Ne yaptığım belli değil :D Sonuçları göstermek için gidiyorum ama bide yanlışlıkla tüp bebek tedavisine başlıyormuşum gkdkfkf Estradiol hormonum düşük gelmiş onun için ilaç verir mi sadece acaba tüp bebek başlatmadan
Pamiramsi Cey-cey ama referans aralığı 30 üzeri verilmiş, menapozdaki kadınlar için 0-30 vermilmiş ben daha 25 yaşındayım ne menapozu moralim bozuldu baya
Cey-cey Pamiramsi onla alakası tok bende tüp bebek tedavisi gördüm Sizde ilaçlarınkullanınca göreceksiniz yumurta büyüdükce ve cogaldıkca yükseliyo
Pamiramsi Cey-cey Allah razı olsun açıklama için valla şimdi ağlıcam ya çok stres oldum aşırı rahatlattı bu beni. Şimdi bakalım ne dicek tüp bebek tedavisine başlar mı direk yoksa başla şeyler verebilir mi
Cey-cey Pamiramsi onu bilemicem süreciniz ne Ne tedaviler gördünüz Önemli olan yumurta rezervi degeri amh degeri Estodal de yumurtaların kaliteli cıkması onemli toplanırken Vitamınle beslenmeyle düzelir oda
Ecenlkrn E2 hormonu, yumurta hormonu canım. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum. Mesela 1 yumurta 200 2 yumurta 400 böyle böyle değer artıyor. Yumurta toplama zamanı doktorlar kaç yumurta çıkacağını bu değerle tespit ediyor.
Pamiramsi Ecenlkrn yani aslında o testi verdiğim anda hiç yumurtam yokmuş o zaman doğru mu anlıyorum ? Adetmin 3. Günü alındı o test 24.65 çıkmış işte
Pamiramsi Cey-cey hiç bir süreç yaşamadım şuan 1 yıldan 1 ay fazla oldu geçen ay kimyasal gebelikle gittik muayeneye aşılama dedi ama hiç bir açılmama bişey demedi. Test istedi işte test sonuçları bu şekilde. Bazıları da direk tüp bebek yaptırın aşılamayla yorulmayın vs diyor. Çok gerildim ya nasıl olcak bu işler
Cey-cey Pamiramsi doktorunuza birakın süreci bisey diyemiycem ben Ama bildigim kadarıyla 2 asılama yaptırmanız lazım tüp bebekte ilaç raporu devlet destegi almanız için tam prosedürü bilmiyorum Ben ikinci bebek için gördüm tedaviyi yabi hiç biseyi devlet karsılamadı Coxuk oldugu için Ama size tavsiyem Önce devlet hastanesinden tıbbı genetik bölğmğnden hem esinize hem kendinize randevu alın Hem kan pıhtılasmasına bakılıyor Hemde kromozon bozuklugı varmı ona bakılıyor Bu testi yaptırın ozelde cok pahalı devlette yapılıyor Bende pohtılasma cıktı ben hem igne hem ilaç kullanıyorum oyle bebegimi kucagıma aldım
Ecenlkrn Pamiramsi evet gelişmiş yumurtaniz yokmuş. Zaten adette yumurta olmadığı için 25 çıkmış. Merak etmeyin çok normal. Tüp bebegi adetin 2.ci veya 3.gunu başlatıp yumurtalari geliştirmeye başlıyorlar. 10 ~ 12 gün içinde yumurtalar gelişip e2 hormonu rezervinize göre artıyor.
Pamiramsi Cey-cey aaaa bundan kimse bahsetmedi bana bakacağım hemen, tüp bebek tedavisi dışarda çok pahalı yaaaa 😩 gerçi tüm tedavi türleri beni çok korkutuyor aşılama da tüp bebekte.. ama 1 yıldan fazladır olmuyorsa vardır bir sebebi değil mi
Pamiramsi Ecenlkrn anladımmmm güzel şükür o zaman, bakalım inşallah şimdi doktor verir tedavi için ilaç