Anne_6 Sinayase yok bı kaç hafta sonra gel dedi ve kan istediler kanda çıkınca bı kaç hafta sonra gelmemi istediler
Lina_mungsn GMA benimde devlet hastanesi bişey görünmüyor dedi bı hafta sonra gel dedi görünür bı hafta sonra gittim göründü
Moz TugceCakir evet ben çok erken öğrendim reglim 1 gün gecikti test yaptım 2-3 gün sonea da dr a gittim.Gittiğimde kese o zaman daha 4 mm di 10 fğn sonra gel dedi gittim kese 14 mm olmuştu yine göremedi 1 hafta sonra gel dedi gittim (2 gün önce) kese 20 mm olmuştu yine göremedi 10 gün sonra gel o zaman da göremwzswk kürtaj dedi.Tabi ki sadece ona gitmicem ama özele de gidicem
Moz TugceCakir evet ama reglitw göre 8+1 di ve alttan bakınca anca pirinç tanesi gördü ben de dedim ki hocam reglim 1 gün gecikmişti öğrendiğimde vs yine de bir dahakine göremezswk kürtaj dedi o günden beridir ağlıyorum sğrekli bir de işe gidwn bir insanım ya yıprandım
TugceCakir Moz sakin sakın ağlama. Sağlıklı bir gebelik olsa bile sitresten düşer lütfen olumlu düşün olumlu dua et
Moz gayesblog evet cidden sözde ilk haftaları devlette geçiririm 3-4 aydan sonea özele giderim diyoedum ama yok yani hata ettim
Miiaa Sinayase alttan muayene yaparak da kese görünüyor, vajina ultrasonunda yani erken haftalarda karin ultrasonunda cikmayabiliyor, baska bir hastaneye gitmenizi öneririm
Ciceksm Betahcg 1500 altında görünmüyor. Sizin beyahcg değeriniz kaçtı? Bir de özele git göremezse gerekirse vajinal bakarlar o gerginliği çekip ağlamaktan iyidir. Umarım iyidir bebişin
Sinayase Moz valla canım gittim ben doktora girdim ilk bişe göremiyorum idrar sıkıştığında gel dedi idrar sıkışıklığını gördü kisti mi gördü ama keseyi net göremiyorum dedi hafta ile ilgili de 7 haftasın ama hiç öyle değil dedi
Sinayase Anne_6 gittim özele keseyi küçük gördü test istedi benden ilk test 2000 ikinci test 4000 üçüncü test de 6000 küsürler de var inş geç döllenme der çünkü çok korkuyorum kürtajdan
Sinayase Anne_6 gittim özele keseyi küçük gördü test istedi benden ilk test 2000 ikinci test 4000 üçüncü test de 6000 küsürler de var inş geç döllenme der çünkü çok korkuyorum kürtajdan
Ebbruc Sinayase değerin gayet iyi canım, geç döllenme olmuştur benimde normalde 4+6 ama kese görünmedi küçükte olsa, daha bugün 1000 küsür çıktı beta doktor pztsi görünür kese dedi
Ciceksm Sinayase Allah tüm korkularımızdan korusun hepimizi. Kan sonucun çok iyi korkma duyacaksın inşallah kalp atışını