Ezgigznn_88 Kızlar 3 gundur adetim gecikiyo dün kadın doğuma gittim ultrasonda bişey görünmedi gebelik için gitmedim çocuk istiyoruz acaba kistim falan varmı diye bakmaya gittim ki devlete gitim ultrasonu bı kere karnima degsdirdi bişey yok dedi bugün adetim 3 gündür gecikiyo az önce eczaneden test aldım direk çift çizgi çıktı ama dün ultrasonda bişey görmedi acaba testmi yanlış kızlar
Bahar2210 Ezgigznn_88 ulturosonda daha gözükmez ama ancak rahim kalınlaşması gözükürdü yer hazırlıyordur kan verip netleştirin
likapaa53 5 haftadan önce ultrasonda gözükmüyor. Bende çocuk düşünüyoruz diye kontrol amaçlı gittiğimde meğer hamileymişim ama ultrasında bişey çıkmamıştı. 3 gün sonra şüphelenip test yapınca çift çizgi görmüştüm
Ezgigznn_88 Bahar2210 devlete gittim canim gitigime pişman oldum zaten tek bı kere karnima degdirdi bişey demedi gebelik istedigin için folik asit yazarım dedi
Bahar2210 Ezgigznn_88 kan verip netleştir canım öyle git kan takibi yap 2500 3000 ken vajinal ulturosonla 3000 4000 ken karından kese gözüküyor bilgin olsun
Halenralpak Gecikmen varmis testtede cikmis ultrasonda zaten 5 6 haftadan once kese gorunmuyor..kan ver net cikar
lilyum_ Ezgigznn_88 https://mutluresim.com/?lang=tr bu siteye yükle. Sonra çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştır 🌸
Neslismom Ezgigznn_88 çok erken daha 5 6 haftalık olması lazım gözükmesi için ben 3+3 te öğrendim 31 mayısa randevu aldım kalp atışı ancak alınır diye o arada sağlık ocağına gün aşırı kan verdim artış güzeldi şimdi bekliyorum folik asit başladım hayırlısı olsun hamilesin belliki
myavocado Ezgigznn_88 çok yeni ise kese görülmemiştir, iki kere doktora gitmişsiniz gebelik şüphesi ile hiçbiri nasıl kan almamış anlamadım, kan verin beta değerinize bakılsın, hamilelik varsa, iç gün gecikme.ile.kanda mutlaka çıkar.
Ezgigznn_88 myavocado hayır bı kere tek gittim ben gebelik düşünüyoruz iki aydır kistim falan varmı bakın dedim ki devleti saniye gibi bişey ultrasonu karnıma koydu iyi dedi bugünde test aldım teste cikti
myavocado Ezgigznn_88 siz hamile olma ihtimali varsa eğer kan verin yarın, sağlık ocağında verebilirsiniz