Lenay223 145356- 36 haftalık olduk ama bundan sonra doğuma kadar süt icicem evladın güzeli çirkini olmaz tabi ama dokuz ayda taşıdım güzel olsun tabi 😂 😂
Kdjhjhhj 145356- ayy hiç gülceğim yoktu valla ilk defa duydum bunu bir ilk oldu 😂ah bu anneler, yok merak etmesin annen kahveyle çocuğun rengi belli olmaz😂
145356- xhbgns yaaa ben çok eğlendim yorumlara efso cevaplar gelmiş hahahahahha tabi ki inanmıyorum böyle şeylere ama dediğim gibi her gören diyince hurafe komasına girdim
145356- Lenay223 ya harika cevap hahahaha ben beyaz tenliyim annem esmer diyor ki ben sende beyaz lahana yemiştim ondan beyaz oldun ahahhahahahaha
Lenay223 145356- bende bembeyazım eşim esmer tüm ailecek oturduk bebeğin nasıl olacağını bekliyoruz 😂😂 şaka bir yana sağlıklı olsunda inşallah ama milletin çocuğunu çok kınardim hep hiç dilimi tutamazdim hamile kalınca sadaka verdim kınadığım şeyler olmasın diye 😂
Zeyneppx 145356- hahahahahaha eskiler hep böyle der bende esmerim anan çok mu kahve içmiş diyorlar ajfkdksksk
ilaxidexi 145356- küçğkken bana da derlerdi kahve içme kararırsın diye djdjjd eskiyi hatırlattı bana çok güldüm bu başlığa 😂😂😂😂
Selinmoon 145356- Hahahaha aklıma şey geldi , kaynanam da bana siyah zeytin yeme bebek esmer olur demişti 🙄 kahkaha atmıştım Allahım yaaaa 😂😂😂
myavocado 145356- kahve içtiğiniz için esmer olmaz, lakin evladın kızı, erkeği, esmeri beyaz tenlisi de olmaz. İnşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun, sağlıkla gelsin 🙏