MelekAnnesi52 Yilmayse bitki çayları ilaç niteliğinde içme dedi doktorum bende çok kötü olmuştum canım gün kurusu kayısı yedim 8-9 tane o rahatlattı hiç riske girme kayısı ye
Bhr075 Yilmayse kayısı ye canım dün gece bende maf oldum kabızlıktan kurtuldum Allah’a şükür çok kötü bi durum allah olanlara yardım etsin
Yilmayse Bhr075 kaynattım sabah onu 2 adet yedim ben zaten hep kabızdım hamilelikten öncede şimdi 2 katı oldu o suyunu filan da mi içim kuru üzüm kuru kayısı siyah üzüm hepsini kaynattım sabah bir adet yedim ama suyundan içmedim hiçbir etki etmedi
Bhr075 Yilmayse ay çok kötü birsey yaa yediklerine dikkat ediyormusun ondan oluyor hep valla ben önüme ne gelirse yiyorum🙈
MelekAnnesi52 10 haftalıkken oldum bı kez ömrüm de o kadar kötü olmamıstim cidden çok kötü bı durum çok acı çektim kayısı yemesem ne yapardım bilmiyorum 🙏 uygulamada gösteriyor anne de ki etkilerini ya tam o zaman bunlar yazıyordu birebir yaşadım 🙄
MelekAnnesi52 Yilmayse canım ben direk yedim kaynatip yiyen duymamıştım az yeme biraz fazla ye az yediğin için etki etmemiştir ben on tane falan yedim biraz karın ağrısı yaptı ama rahatlattı ya ona razıydim
MelekAnnesi52 Yilmayse bende diyet döneminde çok kabız oluyodum doktor probiyotik vermişti ama normal beslenince olmuyorum 😶
Aksinlisirin Akşamları bol bol kayısı yedim ve su içtim. Doktoruna danış lütfen ilaç için bana ilaç verdi fakat kullanmak istemedim belli bir süreden sonra düzene oturdu sen bol bol su iç sıvı tüketmeye çalış.
Hamiayto Yilmayse diyetisyen gidiyorum bir bardak ılık süt bir adet gül kurusu kayısı bir tane kuru erik blendirdan geçir iç iyi geliyo