iremd-1798 beyazkalp ay benim belli değil doktorlar doğum ile alakalı da bir şey demiyor ilki normaldi bu da normal diyorum ama bakalım hayırlısı 🌸🥰
iremd-1798 Firdevsk66 anladım Rabbim sağlıkla zamanında evladınıza kavuşmanızı nasip etsin inşallah ❤️ dualarım hep biz tatlış hamişlerle ve anne olmak isteyenlerle 🌷
amayinedeiyiilerledim iremd-1798 ben kurup üzerine çarşaf örteceğim gibi😂 inşallah güzelce büyümüşlerdir🤲🏼☺️
iremd-1798 amayinedeiyiilerledim nasıl beşik aldınız ben park brşik aldım aldığım yer gelip kurucak annemde erken sen doğuma gidersen biz kurdururuz diyor 😅 ben doğuma gidince ağlamaktan aklına gelirse beşik 😅
amayinedeiyiilerledim iremd-1798 😂 bende park yatak aldım. İnternetten sipariş verdim kurulumunu biz yapacağız inşallah ☺️🥰
Ezomommy Haftadayim ağrılarım zorluyor ve gittikçe agirlasiyorum ama yine de şükürler olsun 🥹🤲🏻 odasını da yavaş yavaş kuruyoruz az kaldı 🌼
MrveNhrCglr 31+5 cuma 32 hafta kontrol var. Heyecan dorukta ilk sezeryandı bunda acaba kaçıncı haftaya gün verir merak içindeyim. Salçalı yemek yemezsem mide yanmam olmuyor, yemeği çok kaçırırsam nefesim daralıyor :(
Maya_arya iremd-1798 bende vivense den dolap şifonyer aldım herkesin aldığı o bilinen modellerden park yatak almıştık zaten diğer eşyaları da aldık ilk çocuk olduğu için çok pahalı şeye gerek yok nasılsa kiracıyız da ilerde büyürse ikinci de olursa inş kendi evim olur da kafam rahat olur kirada eşya bile yük oluyo insana şu son ayı da atlatsam doğum korkusu başladı hep endişeliyim panik oluyorum zaman daraldıkça
Scelikler Maya_arya bende 33+4 oldum sancılarini tarif eder misin ilk gebeligim benimde kasıgim agri oluyor üşütme agrisi gibi yalanci sancı mi acaba bilemiyorum
Maya_arya Scelikler ya böyle nasıl desem 2 gecedir böyle yanlarıma bıçak saplanır gibi oluyo sıkıştırıyor bişey gibi kasıklarım da sancı oluyo ama aşırı değil allahtan
iremd-1798 Maya_arya umarım sağlık ile alakalı bir durum değildir benimde sağ boşluğumdan belime doğru bir ağrı oluyor bazen nefes alınca da acıyor gece yatarken de soluma yatırmıyor sağa yatıp baskı yapınca ağrı azalıyor. Ama zor uyuyorum zaten sağa dön sola dön 😭
Scelikler Maya_arya benimde öyle oluyor yalanci sanci böyle bsymiymiş vaktinde helir inşallah bebişlerimiz
elifdiyorkii iremd-1798 31+4teyiz sağa sola yatmaktan sağımı solumu hissedemez oldum, bir gün canım hiç bişey yapmak istemiyor diğer gün çok enerjik oluyorum garip😂 odamız gelecek hafta sonu ondan sonra başlayacağım eşyalarını yıkayıp yerleştirmeye her şey 33. haftada tam anlamıyla hazır olur gibi🥰
iremd-1798 elifdiyorkii ay bence de daha geçe bırakmayın zor oluyormuş ben onu anladım. Gerçi ben çalışıyorum belki de ondan zor geliyor. Bu hafta sonu çantamı hazırlayacağım 😅 bende gece defalarca kez sağa sola dönüyorum rahat edemiyorum bir de minnakım gece horon tepiyor rahatsız oluyor heralde yatışımdan 😅
elifdiyorkii iremd-1798 benimki de yaa geceleri masallahı var tepiniyor sağa dönünce sağa düşüyor sola dönünce sola 🤣🤣