Beybyi Ben de yeni evliyim daha 1 ay olacak bı bebeğimiz olsun istiyoruz ilk ay olma ihtimali nasıldır
en_guzel_emanetlerim Beybyi çok yüksek 🤣ağustos 16da evlendim eylülde hamile olduğumu öğrendim kızım dünyaya geldi 3 yaşında 😅
tugces95 en_guzel_emanetlerim amiiin inşallah çok teşekkür ediyorum 😍 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Sahra1221 en_guzel_emanetlerim bat 18 iki gün önce kan verdim maalesef negatif çıktı. Bu saatten sonra yükselir mi bilmiyorum
en_guzel_emanetlerim Sahra1221 ay tabikide adet gecikmesini bekleyin öyle herkes adetten önce öğrenecek diye bisey yok
HK1 Benimde bat 16 Mayıs yani bugün. Geçen ay bir gün önce regl oldum. Ama daha bir belirti yok normalde belim ve karnım ağrır. Şimdilik öyle birşey yaşamadım. Sadece göğüslerim patlayacak gibi. Bakalım bekliyorum hayırlısı olsun 😊
en_guzel_emanetlerim HK1 günlerimiz aynı benimde 16 mayıs ve hâlâ gelen giden yok hafif bir kasık ağrısı yaşıyorum bir iki gündür ama iki çocuğumda da böyleydi adet oluncada böyle oluyo öyle böyle bekliyorum sanırım yarın test yapicam
Pamiramsi en_guzel_emanetlerim Evet benim bat 17 test yaptım ama negatif gibi Hamileyim diyebileceğim çok belirtim var ama bakalım yarın adet olup olmayacağıma göre görcez :D
en_guzel_emanetlerim Pamiramsi ayyy beklemek hepsinden zor ben hâlâ adet olmadım gelen giden yok BAT 16 bugünde elenmezsem yarın test yapicam 🥰
en_guzel_emanetlerim Kbrblr Gecikmesini bekle arkadasimla aynı dönemde yaptık testlerimizi günlerimizde ayniydi ben 8 gün kala öğrendim o adetten 1 hafta sonra
HK1 en_guzel_emanetlerim benimde hafif kasık ağrısı var ama regl ağrısı gibi değil sanki gaz sancısı gibi dayanamadım test yaptım ama negatif biraz daha gecikirse öyle yapacağım test
en_guzel_emanetlerim Ozlm_24 inşallah nasip olur belki geç döllenmedir çok var bunu yaşayan hakkında hayırlısı olsun hayirli evlatlar nasip olsun
Ozlm_24 Bat 12 13 olmalıydı ve ben hala geciktim olmadı bugünde test yaptım negatif acaba neden böyle ya 🙁
en_guzel_emanetlerim HK1 ben 16sı akşam adet oldum korunma kararı verdik bir süre daha 😊 siz ne yaptınız inşallah hamilesinizdir ben oğlumda böyle silik çizgiyle gebelik haberini almıştım