ZeyHus33 Kızlar 30 haftaligiz bende enfeksyon var Ve korkuyorm açıkçası bebeğin göbek deliğimin orda elledimde minik hissediyorm ama 2 gündür sağıma soluma yatiyorm Şekerli şeyler yiyorm ama Öyle detaylı hareket etmiyor Gitmelimiyim hastane ye sizce
Arenbade ZeyHus33 hareketli bi bebek değildir belki ama yinede içini rahat ettirmek için baktırabilirsin🩷
ggmom ZeyHus33 enfeksiyon sürekli takip edilmesi gereken birşey ama kendi doktorunuza gidin acile değil size tavsiyem suya sirke damlatın her tuvaletten sonra o suyla silin bana çok iyi gelmişti
marsuk34 ZeyHus33 yemek yedikten sonra 3 saat içinde 10 kez hareketini sayabiliyorsan sıkıntı yok. Dönmesi tekmesi her hareket dahil. Eğer hissetmiyorsan git canım mutlaka
aynenkezoaynen Git bi baktır için rahat etsin ama önemli bişey olduğunu düşünmüyorum bayramda benim 3 gün hareket etmemişti. Stresten bebekler etkileniyor bazen
ZeyHus33 ggmom ben 2 çocuğumdada hamilikte enfeksyon yaşadım doğumdan sonra geçiyor ve doktorum ztn her gittimde ilaç yazıyor ama gecmiyor
marsuk34 ZeyHus33 10 kere hissediyorsanız yeterli ama içinize sinmiyorsa gidin mutlaka doktorunuza enfeksiyon etkisini bilemeyiz çünkü
Merve1414 ZeyHus33 bence gitmelisiniz herkesin durumu farklı tabi ama bende gelişim geriliği var ve sugumda sinirdaymis azalmaya başlamış 2 saatte bir hissetmen lazım hissetmezsen kanama su bişi olursa beklemeden gel diyorlar adet olacakmisim gibi yarım gün ağrı çektim bazen akintimda oluyodu akıntıyla falan ağrı oldugunda korkup hemen gittim sizde tedbir amaclida olsa gidin
myavocado ZeyHus33 inşallah önemli bir durum değildir, ama stres yapacağınıza bir gidin bence içiniz rahat etsin.