Miniklerimmm Gzdylcn Merhaba! Birşey sorabilirmiyim bende bursadayım doktorum dışardan hastanenin kendi doktoruna gidince fiyatlarda kendi insifiyatını kullarak indirim uyguluyormu
Synonyms merhabalar acıbadem hastanesinede doğum yapan arkadaşlardan bir kaç bilgi almak istiyordum. doğum dışında başka hizmetleri var mı doğum fiyatına dahil. tam emin olmamakla birlikte fotograf ve bakım çantası gibi söylemlerde bulunanlar oldu. emin olamadım. doğum yapanlar varsa bilgi alabilir miyim?
Fatmalkn Merhabalar, bende boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Kürtaj sonrası ara vermek istemiyorum bazı kaynaklarda kürtaj sonrası adet olmadan hemen hamile kalınabileceği yazıyor. Sizin doktorunuz ne kadar beklemenizi söylemişti siz ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız
NazliMiran Aysgeulburakk ben suan mesut hocaya gidiyorum uzman hekim 11.835 normal dogum istiyorlar. Sezaryan 15.480tl allianz policemle anlasmalı indirimli hali.
Kalemder gizemmm merhabalar, sigortayı hangi sigortacıya yaptırdınız? İletişim adresi paylaşabilir misiniz rica etsem? Ayrıca kapsamını ve hangi sigorta oldugunu paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Cookie_the_pomy Ozlemr Furkan hoca Ve Diğer Alle klinik drları hastane bağımsız dr lar. Uygun standartlardaki bir çok hastanede doğum yaptırıyorlar. Alle klinikdeki dr ları tamamı oldukça donanımlıdır çok tatlıdırlar iyi ki vardırlar
Cookie_the_pomy Hnf Acıbadem hastaneleridoğum ve doğum sonrası bakımda iyiler. Lakin lokasyonlara göre fiyatları farkediyor diye biliyorum. Arkadaş ım Kozyatağında yaptı ve Altunizade ile arasıında fiyat farkı olduğunu iletmişti.
Kevser_yilmaz DemetCeylan DemetCeylan biraz uzun zaman olmuş ama yine de şansımı denemek istedim siz memnun kalmış mıydınız?