Mozi1605 Kızlar bugün 4. Günüm hiç belirtim falan yok normalmi yaa kafamı baska yerede veremiorum beklemek çok zormuş
Lalaydnn Mozi1605 bende tüp bebekle hamile kaldım şuan 6 haftalığım normal bende inan hiçbişey hissetmedim 5. Gün dayanamayıp test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm
yanlisanlamaama Mozi1605 evet benim de hiç belirtim yoktu 12.gün beta 1500 çıktı. Zaten belirti aramayın kullandığınız ilaçlar da yalancı belirtiler yapabilir. Tutunsa bile çok küçük o yüzden belirti göstermeyebilir
Mozi1605 Lalaydnn bak şimdi bunu dedin ya yarın benımde 5. Günüm ama korkuyorum ya yapsammı acaba bendeee 🥹
Mozi1605 yanlisanlamaama evet ilaçlar sadece uyku hali yapıo ne bilim birileri yerleşme kanaması olur fakan demişti bende şuan için oda yok içim içimi yedi birde çift embriyo koydurdum çatlıcam meraktan inşallah ikiside benimledir🥹
yanlisanlamaama Mozi1605 o kanama herkeste olmuyor ki ☺️ inşallah sizinledir bebişleriniz stres yapmayın herşey gönlünüzce olur inşallah 🙏🏻
Ays357 @Mozi1605 benimde 4. Günüm çift embriyo transferi yapıldı. Hiç belirti yok heyecanla sonucumu bekliyorum. İnşallah pozitifi görürüz 🙏☺️
gokyuzu777 Mozi1605 canım sabret eger negatif çıkıp sonra pozitif olursa bosa uzulme 🙏💜 inşallah bebegın senınle duamdasın