Benim eşimde ileri hareket oranı bile çok düşüktü hızlı hareket neredeyse yok denecek kadar azdı. Gittiğimiz birkaç doktor benim policistik owerdan esiminde bu durumundan dolayı asla normal çocuğunuz olmaz dediler. Bir tüp bebek merkezine gittik o stresi psikolojik olarak yaşamadan zamana bırakmadan direkt sonuca odaklanalim dedik meğer orada ultrasona girdiğimde hamileymisim iki haftalık. Ama ben policostikten dolayı zayıflamaya çalıştım hep diyetisyene başladım eşim de birkaç vitamin kullandı ve hiç tüp bebek serüvenine başlamadan olmuştu bizimki. Sizde kendinizi aslında bu konudan uzaklaştırip bir rahatlasaniz belki süreç daha normal ilerleyecek. Bir de nasip tabiki inanmazsiniz bu kez ben daha kiloluyum ve eşim de vitamin vs kullanmiyordu asla biz zaten çocugimuz oldu diyip onemsemedik inanamadik hani takip yaptırmadan olmaz diye düşünüyorduk şu an yine bir hamilelik süreci deyim. Her şeyden önce konu üzerinde çok durmamanizi ve calisabiliyorsaniz örneğin çalışmaya başlayıp kafanızı dagitsaniz böyle yapanlar hep daha çabuk sonuç alıyor.