biranne__ Soru başlıktadır. Cildiyede randevu bulamıyorum egzama için bilen varsa yardımcı olsun. Gebelik var.
Babyycutee biranne__ bende aynı sorundan muzdaribim doktorum fito krem ve bepamtol sensitive yazdı geçmiyor ama hafifletiyor diyebilirim
rabiksu06 biranne__ fito krem iyi geliyor ve dut kurusunu kaynatıp egzamalı yerinizi günde 10-15dakika içinde bekletin geçiyor benim ellermde vardı dut kürü sayesinde kurtuldum :)
Nagihaden biranne__ vücudunuzun neresinde bilmiyorum ama m-furo alabilirsiniz bende de ara ara oluyor onu kullanıyorum geçiriyor
metemom_ biranne__ egzama için kantaron yağı kullandım baya etkisini gördüm canım iki günde kaşıntısını falan tamamen geçirdi
biranne__ Babyycutee fito mu gebelikte kullanıldığını bilmiyordum ilginç bi sorup yazdırim onu olabilir teşekkür ederim canım ama acaba hangisi daha etkili
2princessmother Nagihaden bende de vardı egzama mükemmel bir ilaç 2 günde geçirdi. Ama kortizonlu bir ilaç benim doktorum yine olursa kullanabilirsin dedi de yine her gebelik farklı doktora sormak gerek 😊
Ravza11 2princessmother m furo bende gebelikten önce kullanıyordum iyi geliyordu siz gebeyken mi kullandinız bı sorun oldumu
biranne__ Sistral yazdı kızlar alerji kremi dedi her türlü de alabilirsin kendin yazdırmadan dedi @metemom_ @Babyycutee
2princessmother Ravza11 canım gebelikten sonra fazla olmadı bende kullanmadım hiç mutlaka bunu doktoruna sor Kortizonlu bir ilaç çünkü doktor kullanabilirsin dedi de gerek kalmadı kullanmaya fazla olmadı çünkü