16eda16 Dün akşam 2 tane yaptım ikisi de silik 10 dk nın içinde oldu gözle görülür koyuluk ama yalancı pozitif gören var mı
hyena 16eda16 ben görmedim miratechte ama kimyasal geçirdim öğrendikten sonra kan verin bence değer düşük olabilir bende daha belli silikti 53 çıkmıştı
Mrszeyna 16eda16 benim çıkmıştı canm ama hamile değilmişim bundan daha netti ama kan ver herkezin illa kuruma olacak dıe bişi yok hakkında hayırlısı olsun 🥰🌹
16eda16 hyena peki bu testte görüyor musunuz şuan ben testi elime aldığımda pembe olarak gördüm gözde direk belli oluyor ışığa tutmadan da ama bilmiyorum bugün tekrar test yapacağım
hyena 16eda16 evet çok hafif gördüm ana bu kadar hafiflik bazen yanılma olabiliyor belli olmuyor yani 2 gün bekleyip yapın derim kötülük artarsa var demektir rabbim hayırlısını versin
Bir_nazenin01 Ben görüyorum silik var ayrıca bu marka testi yapmiştım bende doğru çıkmıştı ama testi tekrarlamakta fayda var
16eda16 Bir_nazenin01 2 tane yaptım dün ikisi de çıktı bugün başka marka alış yapacağım büyük ihtimalle yok ama bakalım
16eda16 Mrszeyna canım inan ki kuruma değil 5 dk gölgesi 10 dk ya kadar bildiğin pembe ama ben olduğunu düşünmüyorum yalancı pozitif olabileceğini düşünüyorum bakalım bugün başka markayla deneyeceğim zaten yokta neyse