Drfatma FKRKS29 bu yüzde yüz değil tabiki tarama testi, ama yine de çok şükür. İçinizin rahat etmesi için ya da başka hastalıklara da bakılması için fetal DNA da yaptırabilirsiniz
FKRKS29 umycnr94 gittigim hastanenin adını googleye yazdım tetkik sonuçları diye orda tc yle giriliyo ordan buldum sizde bi bakın bakalım
BirAskMasali1323 FKRKS29 Ya bende baktimda TC yi giriyorum anne adının işte 3. Karakteri vs. İşte o kutucuk yanlış oluyo sürekli baba adını kabul ediyo benim adımı kabul etmiyo 6 defa girdim her seferinde hata veriyo niye öyle oluyo anlamadım ki
012908- FKRKS29 test 1 hafta 10 güne çıkıyor grafik şeklinde olanı e nabıza düşmez onu hastaneden kağıt şeklinde veriyorlar zaten sonuç çıkınca
Dlntkesn FKRKS29 e nabızdan sadece kan sonucunu görebiliyorsunuz diye biliyorum. Grafiği hastanenin sitesinden alabilirsiniz ben öyle yapmıştım. Hayırlı sonuçlar gelsin inşallah 🤲🏻
FKRKS29 umycnr94 Hıı anladım siz erken gitcekmissinz hayirli sonuçlar alırsınız insAllah, biz haziran 7de gitcez Allahin izniyle 🥰
FKRKS29 BirAskMasali1323 ya benim de girdiğim site öyle sürekli hata veriyor yenileyip yenileyip bi daha yaptım kabul ettiriseye kadar😅🤣
BirAskMasali1323 FKRKS29 Artık kendi ismimden şüphelendim😂Acaba benim ismim bu değilmi niye kabul etmiyo bu kocamı kabul ediyo beni kabul etmiyo😂
FKRKS29 BirAskMasali1323 Yaa demi benimde öyle sürekli 10 15 kere de zor giriyom ana adı bizdede bende diyom anamın adını bilmiyom mu acaba 🤣🤣
BirAskMasali1323 FKRKS29 😂😂Girdim sonunda çok bı belge yok iki sayfa paylaşılmış ikiside e nabizda var o sonuclar
BirAskMasali1323 FKRKS29 Yok benim grafik yok neyse zaten bugün randevum var umarım sonuçlar temiz çıkarda gerisi mühim degil