prens_prenses_annesi Kizlar siddetli bi bas agrim var dunden beri parol kullansam bisey olurmu 10 haftalik hamileyim
myangelson prens_prenses_annesi birşey olmaz. Hamilelikte tek önerilen ilaç paroldur. Geçmiş olsun. Tansiyonunuza baktırın mutlaka bir de
Gozde-38 prens_prenses_annesi birsey olmaz çok kullandım doktorunuza danışın isterseniz parolun serumu var o sizi rahatlatır
Cey-cey prens_prenses_annesi kullanabilirsiniz hatta acilede parol serum yapıyorlar direk damardan olunca daha iyi etki ediyo benimde migrenşm tuttumu geçmiyo malesef süründürüyo Parol serumda 2 parol içmek gibi etkisi
Youngmotherr prens_prenses_annesi bende zorlanmıştım ilk haftalarda doktor bana parol içebilirsin demişti
myangelson prens_prenses_annesi birşey olmaz. Bana izin verilmişti hamilelik şüphesi varken bile sadece parol veriliyor hapı ve serumu
Melliisaa prens_prenses_annesi ben kullanıyorum o haftalarda hastaneye de gitseniz parol serum takarlar zaten
Makbule_199110 prens_prenses_annesi ayni bende ya dun kafami kaldiramadim uyuyraka gecmesini bekledim 11 haftaligim bende