zehrayarencandemir Kızlar merhaba ben kürtaj olalı bir buçuk ay oldu hiç adet görmedim iki gündür peçeteye leke geliyor ve tuvalete girdiğimde sürekli pıhtı şeklinde kan geliyor. Kürtajdan sonraki adetiniz nasıl oldu?
Gizem1504 zehrayarencandemir merhaba bende düşük yapalı 25 gün oldu yeni adet oldum sanırım kırmızı ve pıhtı gibi doktorum kırmızıysa adet ama kahverengi kırmızı çamur gibiyse düşükten donraki kanama demişti
Karsu123 zehrayarencandemir 3 Nisan’da kürtaj oldum bende ilk gün bir kanama oldu sonra hep akıntı kahve şeklinde 10 gün sürdü ve 40.gün adet oldum arada pihtilar geliyor benden de norml diye düşünüyorum kaç aydır adet olmadığımız için endişe etmeyin bende endişelenmstim başta ama norml diye düşünüyorum.
sutlukahve_ Benimki 40 gün sonra olmuştu 45 güne kadar normal kabul ediliyor 45 günü geçtiyse bi doktora görün istersen gebelik ihtimalin var mı?
zehrayarencandemir sutlukahve_ 1 nisanda kürtaj oldum. ben de gebe olma ihtimalimden şu an çok korkuyorum bir de adet kanaması gibi değil tamamen parça parça sürekli pıhtı gelmesi ürküttü beni..
zehrayarencandemir Gizem1504 ben kürtajdan sonra 10 gün kadar kanama gördüm araya zaman girdi şimdi bi anda yine böyle kanama başladı
sutlukahve_ zehrayarencandemir gebelik var da yerleşme mi acaba diycem ama onda pıhtı olmaz ki bence bi doktora görün kürtaj sonrası kontrole gittin mi
Gizem1504 zehrayarencandemir bnm 4 gün sonra bitti ara ara kahverengi geldi şimdi adet gibi ama ben kendim düşürdüm kürtaj olmadım
zehrayarencandemir sutlukahve_ bir kez gittim bir sorun yoktu tekrar gidecektim doktorum acil doğuma gittiği için gözükemedim maalesef
sutlukahve_ zehrayarencandemir kaç gün oldu kürtaj olalı ağrın fln var mi bazen böyle gecikmeler de olabiliyor endişe etme
zehrayarencandemir sutlukahve_ tam 45 gün oldu 1 nisanda kürtaj oldum 15 gün kadar kanamam sürdü leke leke yani hiç aşırı adet gibi kanamam olmadı bir ay geçti kanamamın bitmesinin üzerinden şimdi sadece peçeteye leke ve kan pıhtısı geliyor sürekli normal kanama değilde pıhtı şeklinde gelmesi beni endişelendirdi
zehrayarencandemir Gizem1504 benim kanamam da çok aşırı olmadı ilk günler baya kan geliyordu o da kürtaj işleminden dolayıydı sanırım kalan günlerde hep peçeteye leke geldi
Gizem1504 zehrayarencandemir bende de az az leke geldi ama 40 45 gün görmemek nprmal göremezsen gel ilaç veriyim demişti düzen değişiyor malesef 2 3 aya düzene girer bende endişelenmiştim dünden beri kasık ağrım çok ilaç içmeye bile çekiniyrm
zehrayarencandemir Gizem1504 peki sizinde pıhtı şeklinde mi geliyordu yoksa normal leke ya da kanama mıydı ben ondan dolayı biraz tedirginim
zehrayarencandemir Gizem1504 anladım cevaplarınız için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz🩷 geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın…
Gizem1504 zehrayarencandemir ne demek rica ederim sizede geçmiş olsun sağlıklı gebelik haberlerinizide alırız inşallah 🌸🩷
Bir_nazenin01 Kürtaj dan sonra ful 10 gün kanamam oldu ardından 13 gün sonra yani kürtaj dan 23 gün sonra adet oldum kürtaj olalı 2 ay oldu ve 1 hafta önce de 2. Adetimi oldum ama düzensizleşti maalesef doktorum normal dedi bir kaç adetiniz düzensiz olabilir yani