Aleynaz06 Merhaba güzel anne adaylarım🩷🩷 9. Haftada olanlar neler hissediyorsunuz, vücudunuzda neler oluyor :)
Yasmin444 Aleynaz06 ben 6+3 canım haftaya kalp atışım olmasa düşük olucak keşke bende sızın gıbı o günlere sağlıklı bir şekilde gelebılsem
Cimenn1223 Aleynaz06 ara ara kasık ağrısı iştahım zirvede gece bile ansızın açlık vurup guruldamayla midem bulaniyor yiyene kdr kusucak gbi oluyorm🤦🏻♀️ progestani kesince enerji geldi ölü balık gibiydim🤦🏻♀️
Tkose Aleynaz06 9+4 asiri mide bulantisi ve ara da kasiklarimda agrilar oluyor mide bulantilari zorluyor saga sola yatmaktan iki tarafimda sabaha kadar agriyor :)
Melamial Yasmin444 ikinci bi dokta gidin 9.haftadan önce böyle bi şey gerçekleştirmeyin bence 9. Haftada duyanları okuyoruz forumda. Özel hastaneye gidin, vajinal muayene olun haftaya
Melamial Ben de uyuma problemi var hiçbir tarafıma yatamıyorum en son sırt üstü yatıyorum zararlı mı bu haftalarda emin değilimm
Beetuull Melamial vücudunuz eğer rahatsız olursa zaten size sinyal verir ben yüz üstü hariç her şekil yatıyorum. Rabbım korusun miniklerimizi, agrilarimizi hafifletsin 🌸
Melamial Yasmin444 bulantı benim iki hamileliğimde de olmadı. Sadece bi baş ağrısı oldu üç dört gün kadar
Moz Aleynaz06 8+3 deyim bebek görünmedi henüz göğüs şişliğim dışında bir şey yok.Umarım bebeğim sağlıklıdır ve haftaya görürüm kalp atışını vs de
NurZenkin Aleynaz06 biraz karnım çıktı sabah bulantılarım var akıntım arttı lavoba ya daha sık çıkar oldum onun dışında bı belirti yok kuzum😊