Durdaneunl 35hafta ikiz gebelik bebekler hareket edince kafası yasa poposu geliyor sertleşiyor mideye ağrı yapıyor bu durumu yaşayan var mı sancı olup ben mi anlamıyorum acaba
y___e Durdaneunl benimde aynı oluyor 34 haftalık çok fazla sertleşiyor bir taraf şişiyor kalıyor öyle bazen ağrı da oluyor bende de bekleyeyim kasılma olabilir
H-ckerana Durdaneunl Benimde ikiz gebelik 25.haftadayım bende bile oluyor.Cok normaldir haftanızda bayagı ilerlemiş.
Durdaneunl y___e evet benim de bir taraf şişiyor sertleşiyor nefes alamaz oluyorum miğdem çok fena ağrıyor gerçek doğum kasılması değildir demi
BusraOzhan Durdaneunl 32 haftalık ikizlere gebeyim bendede oluyor rahim toplanması dedi Dr. Bebekler aşağıya baskılıyormuş. Bendekiler artık çok fazlalaştığı için erken doğum riski dedi ve yatış verdi maalesef.
Fpelin Sertleşme dediğiniz şey kasılma rahim kasılıyor kendini doğuma hazırlıyormuş 32. Haftamdan beri bende de var doktorum adalat ve magnezyum sayilarini artiriyor cogalinca eger uzun suruyorsa cok yogun oluyorsa doktorunuza bilgi verin